(Poistunut julkaisusta)

Floristi
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme

AMMATTITAITOISTA FLORISTIA

Omaathan hyvät kommunikaatiotaidot ja palvelet asiakkaitasi täydellä sydämellä? 

Tässä tehtävässä työnkuvaan kuuluvat floristin työn lisäksi myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ja viikonloppuihin.

Hakemamme henkilö on reipas, joustava ja näppärä käsistään. Edellytämme ammattiin soveltuvaa koulutusta ja sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinun tulee olla myös sidontataitoinen. 

Työ on kokoaika- tai osa-aikatyötä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiisi kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh 044 777 5102 , marja.koikkalainen@hpheimo.fi