Floristi Prisma Halikko
SUUR-SEUDUN OSUUSKAUPPA SSO

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Primary location:

SALO

Hyppää mukaan osuuskauppamaailmaan.

Tule kanssamme luomaan tunnelmallinen kukkakauppa Halikkoon!

Me Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa uudistamme jo entisestään laajaa valikoimaamme ja avaamme ikioman sidottuihin leikkokukkakimppuihin erikoistuneen kukkakaupan Prisma Halikon yhteyteen.

Haluamme tuoda asiakkaillemme houkuttelevan kukkavalikoiman, josta taitavat floristimme löytävät sopivat kukat eri elämäntilanteisiin: onnentoivotuksiin, muistamisiin, juhlatunnelman luomiseen tai arjen ilahduttamiseen.

Floristi kukkakaupanvastaava 37,5/vko

Olisitko Sinä innostunut pyörittämään SSO:n uutta kukkamyymälää, yhdessä floristitiimin kanssa? Haluatko olla osa vastuullista, paikallisuutta tukevaa yritystä, jossa yhteishenki ja reilu tekemisen meininki ovat tutkitusti huippuluokkaa? Meillä töitä tehdään yhdessä ja työkavereita tsempataan - eikä henkilöstöetujakaan tarvitse hävetä! 

Etsimme tavoitteellista, idearikasta ja ammattitaitoista floristia luotsaamaan uutta kukkakauppaamme. Kukkakaupan vastaavana tehtäviisi kuuluvat laadukkaiden kukkasidontatöiden tekeminen, asiakaspalvelu ja tuotteiden oikeaoppinen käsittely. Vastaat tehtävässäsi kukkakaupan tilauksista, visuaalisesta ilmeestä ja esillepanoista. Otat työssäsi huomioon tottuneesti vaihtuvat sesongit, kannattavuuden ja ohjaat sekä kannustat muita floristeja heidän työssään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kukkakaupan myyjän tai esimiehen työtehtävistä sekä vahvaa asiakaspalveluosaamista.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5 h/vko. Aloitus tehtävässä 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Floristeja 30 h/vko

Houkutteleeko sinua floristin työ SSO:n uudessa kukkapisteessä? Haluatko työskennellä reilun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, jolla on Suomen parhaat henkilöstöedut?

Etsimme floristeja vakituisiin, 30 h/vko tehtäviin toteuttamaan upeaa asiakaspalvelua asiakkaillemme! Oletko taitava kukkasidontatöiden tekijä, iloinen ja asiantunteva asiakaspalvelija, joka osaa loihtia asiakkaalle juuri saajansa näköiset kukat? Tässä työssä pääset käyttämään luovuuttasi toteuttaen erilaisia sidontatöitä viikonloppukimpuista, juhlakukituksiin ja asetelmiin.

Työ edellyttää vahvan kasvituntemuksen lisäksi tinkimätöntä ja huolellista työotetta, hyviä tiimityötaitoja ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Arvostamme

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta
  • kiinnostusta kehittämiseen
  • hyvää visuaalista silmää
  • halua tarttua erilaisiin tilanteisiin ja haasteisiin oma-aloitteisesti

Meillä pääset

  • työskentelemään mielenkiintoisten ja merkityksellisten työtehtävien parissa
  • Lisätyömahdollisuus (muilla toimialoilla)
  • reilun ja luotettavan työnantajan, jolla on Suomen parhaat henkilöstöedut https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan
  • Sinulla on SSO:n suurimman työyhteisön tuki

Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2021. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot