Floristi / kukkamyyjä (30 h/vko) K-Supermarket Ukko-Pekka, Naantali
K-Supermarket Ukko-Pekka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja innokas kukka-alan osaaja? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä elämyksiä arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reipasta floristia / kukkamyyjää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen (30 h/vko). Osana K-Supermarket Ukko-Pekkaa toimii täyden palvelun kukkakauppa Kukkapiste. Kukkapiste työllistää tällä hetkellä kolme floristia, joista yksi on nyt lähdössä muihin tehtäviin, joten etsimme hänelle seuraajaa.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, kassatyötä, kimppujen ideointia ja sidontaa sekä esillepanojen rakentamista ja huoltamista. Työ sisältää myös Veikkaus-myyntiä. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä ja taitoa toimia myös kiireessä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina Kukkapisteen aukioloaikoina

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on floristin koulutus tai kokemus kukkamyyjänä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa kauppias Sami Toivonen, sähköposti sami.toivonen@k-supermarket.fi tai puh. 0405285575. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Lähetä hakemuksesi 26.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot