(Poistunut julkaisusta)

Floristi (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme floristia Kangasalan alueelle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla vähintään heinäkuun loppuun asti, mutta jatkomahdollisuus työsuhteelle on heinäkuun jälkeenkin.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kesäkukkien myyntiä, kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassan käyttöä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Floristin koulutus tehtävään on suotava, sekä työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, itsenäisellä työotteella ja toimeliaalla tekemisellä varustettu henkilö.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä fyysinen peruskunto, näppärä käsistään ja tulee toimeen työyhteisön kuin asiakkaiden kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.