(Poistunut julkaisusta)

Floristi (Joensuun Kukkatalo)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Joensuun Kukkatalo on Joensuun seudun suurin kukkakauppa, joka on palvellut joensuulaisia ja vierailijoita vuodesta 1997. Laajasta valikoimastamme löydät kukat, kimput ja lahjatavarat joka tilaisuuteen, kasvit ja koristeet sisustukseen sekä tuotteet istutukseen. Tarjoamme myös monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut aina juhlakoristelusta pihasuunnitteluun. Erikoisosaamistamme ovat pihasuunnittelu, viherrakentaminen, pihanhoito ja ylläpito. Lisätietoja www.joensuunkukkatalo.fi.

Haemme nyt FLORISTIA Joensuun Kukkatalolle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat kukkasidonnan lisäksi myös esim. asiakaspalvelu, neuvonta, kassatyöskentely sekä myymälän ulkoasusta ja siisteydestä huolehtiminen. Pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakemamme henkilö on iloinen, asiakaspalvelutaitoinen ja oma-aloitteinen tehtäviin tarttuja, jolla on kukkien sidontataito hallussa tai näppärät sormet oppia hyväksi sitojaksi. Emme pane pahaksemme, jos sinulta löytyy luovuutta, esteettisyyttä ja raikkaita ideoita. Pystyt myös toimimaan tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Eduksi katsomme alan kokemuksen, koulutuksen ja kiinnostuksen puutarha/floristisesta-alasta ammattitasolla tai kokemuksen kaupan-/puutarha-alalla työskentelystä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kokopäivätyön, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Työskentely alkaa vuokratyösuhteella, mutta tehtävä tähtää rekrytoitumiseen Kukkatalon palvelukseen vakituiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.