Floor host/ toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme asiakaspalveluhenkistä FLOOR HOSTIATOIMISTOSIIVOOJAA huolehtimaan yleisestä viihtyvyydestä avainasiakkaamme upeissa toimitiloissa Helsingin rautatieaseman tuntumassa.

Työtehtäviisi kuuluu toimistotilojen ylläpitosiivouksen lisäksi kerroskeittiöistä ja kahvikoneista huolehtiminen. Asiakaspalvelu on olennainen osa työnkuvaasi. Työaika tehtävässä on arkisin klo 6-14.

Toivomme, että sinulle jo hieman aiempaa kokemusta ammattisiivoustehtävistä. Arvostamme aurinkoista palveluasennetta ja oma-aloitteista työotetta.

Jos siis olet hymyilevä ja haluat aidosti tuottaa toimitilassa työnskenteleville ja vieraileville omalta osaltasi ensiluokkaista asiakaspalvelua, niin täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.2.2020. 

Tarjoamme vakituisen työn miellyttävillä työajoilla. Tehtävässä sinua tukee ammattitaitoisen esimiehen lisäksi mahtava ISS:n palvelutiimi. Tuemme hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341443
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki