(Poistunut julkaisusta)

Fixed Asset Accountant
Paperinkeräys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Meillä on haussa tukitoimintojen osaavaan joukkoon Fixed Asset Accountant vakituiseen työsuhteeseen Ruoholahden toimipisteellemme. Tehtävässä tulet työskentelemään asiantuntijana osana BI & Finance tiimiä painopisteenäsi taloushallinto ja työkaluna Microsoft Dynamics 365.

Fixed Asset Accountant tehtävässä painottuu käyttöomaisuuskirjanpidon osaaminen sekä osa-alueen prosessien kehittäminen. Työpäiväsi koostuu käyttöomaisuuskirjanpidon kirjauksista, lisäyksistä ja poistoista. Kehität työtapoja ja toimintatapoja yhteistyössä pääkirjanpitäjän ja hankintatoiminnan kanssa Dynamics 365 toimintoja hyödyntäen. Vastaat käyttöomaisuuskirjanpidosta ja sen kontrollipisteiden luomisesta. Toimit tukena tilintarkastuksessa ja verotusasioissa pääkirjanpitäjälle.

Toimit myös päivittäisenä maksatustoimeksiantojen hoitajana konsernissa.

Tehtävässä menestymiseksi tarvitaan erinomaisia käyttöomaisuuskirjanpidon taitoja, huolellisuutta, tarkkuutta sekä itsenäistä otetta unohtamatta tiimityöskentelytaitoja. Asioiden loppuunsaattaminen ja hyvä paineensietokyky tukevat tehtävässä onnistumista.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta käyttöomaisuuskirjanpidon ja maksatuksen hoitamisesta. Sinulla on esimerkiksi amk-tutkinto taloushallinnon koulutusohjelmasta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Mikäli olet aikaisemmin käyttänyt työssäsi toiminnanohjausjärjestelmää, auttaa se sinua tehtävässä menestymisessä.

Lisäksi eduksi katsotaan Dynamics 365 osaaminen, Dynamics AX/NAV, Basware Banking ja Wintime-järjestelmän osaaminen. Työskentely edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Muut kielet eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.8.2018!