(Poistunut julkaisusta)

Firmware-kehittäjä, kokoaikainen, Embelin Oy, Oulu
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Hei Firmware-kehittäjä,  

Kiinnostaako sinua…

  • Oululainen kasvuyritys, jossa monipuoliset mahdollisuudet kehittyä omalla urallaan
  • Yrityksen oma tuote, joka mahdollistaa etäohjauksella tehtävät mittaukset ja säädöt esimerkiksi auton lämmittimeen tai pakokaasujen puhdistusjärjestelmään
  • 13 hengen tiimi, jossa työntekoa höystetään hyvällä tiimihengellä ja huumorilla
  • Työnantaja, joka luottaa työntekijöihinsä ja tarjoaa hyvät edut

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Embelin Oy:lle Firmware-kehittäjää Ouluun. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään suoraan Embelin Oy:lle.

Firmware-kehittäjänä työsi koostuu Embelinin omien tuotteiden sulautetun järjestelmän ohjelmistokehityksestä. Työssäsi sinulla on pääasiallisesti käytössä C/ C++. Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan koskemaan myös full stack-kehitystä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tässä tehtävässä ei tarvitse hypätä yksin syvään päähän, vaan tiimissä löytyy jo ennalta vahvaa osaamista.

Embelin on toiminut sulautetun teknologian parissa yli 20 vuotta. Kaikkia heidän kehittämiä tuotteita yhdistää IoT-teknologia ja konnektiviteetti. Embelinin päätuote tunnetaan tänä päivänä kuluttajamarkkinoilla Webasto ThermoConnect -tuotemerkillä, joka voi tulla vastaan esimerkiksi auton lämmitintä ohjaavassa lisälaitteistossa!

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta firmware-suunnittelusta ja kiinnostusta alaan
  • Kokemusta C/C++ -ohjelmointikielistä
  • Aktiivista työskentelyotetta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 17.1.2021. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Embelinin toimisto sijaistee Yrttipellontiellä Peltolassa ja tarvittaessa myös etätyöt onnistuvat. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.