(Poistunut julkaisusta)

Fire Safety System Specialist
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Siemens Osakeyhtiö etsii Paloilmoitinjärjestelmän asiantuntijaa vahvistamaan Siemens Building Technologies, Fire Safety and Security – Oulun yksikköä.

Siemens on maailman viidenneksi kansainvälisin yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli 160 vuotta. Olemme innovaatioon ja huippuosaamiseen uskova yritys, jonka ydintoiminta keskittyy sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Talotekniikan yksikössä olemme Suomen markkinajohtaja. Luomme teknisillä ratkaisuillamme älykkäitä, turvallisia ja tuottavia kiinteistöjä.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Kokemuksestasi riippuen vastuualueesi muodostuu paloilmoitinprojektien ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä sekä paloilmoitusjärjestelmien ylläpidosta ja saneerauksista. Olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin muun projektitiimin kanssa.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Sähköteknisen alan työkokemuksen ja asiantuntijuuden lisäksi tarvitset oma-aloitteellista työotetta ja valmiutta tarttua uusiin haasteisiin! 

Tietoverkkojen tuntemus ja muu IT-osaaminen katsotaan eduksi. Päivittäisessä toiminnassasi tarvitset asiakaskeskeistä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme ja edellytämme työajoissa joustavuutta, sekä vastuuta oman työkalenterin hallinnasta. 

Pääasiassa toimialueella tapahtuva liikkuva työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustusvalmiutta tarvittaessa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän markkinoiden parhaan teknologian parissa, erinomaiset koulutustyökalut ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi osana innovatiivista ja inspiroivaa tiimiä.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä.

Yhteystiedot

Tarkempia lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Erkki Mehtälä, Group Manager,

+358 50 469 5126