Fintraffic hakee työsuhdepäällikköä (juristi)
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2021

Haemme asiakas- ja liiketoimintalähtöistä työsuhdepäällikköä (juristia) tukemaan konsernimme yhtiöitä työoikeuteen ja työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Pääset työskentelemään yhdessä kaikkien liiketoimintojemme kanssa ja olemaan osana Fintrafficin kehitystä maailman turvallisimman, sujuvimman ja ympäristöystävällisimmän liikenteen varmistamiseksi.

Työskentelet osana konsernimme HR-tiimiä ja tehtävässäsi raportoit suoraan henkilöstöjohtajalle. Työlainsäädäntöön liittyvien vastuiden lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin HR:n ja liiketoiminnan kehityshankkeisiin.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja esimiehen tuella. Meillä on positiivinen ja uudistumiskykyinen työympäristö, jossa avoimuus ja hyvä johtajuus ovat päivittäisen toimintamme lähtökohtia. Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden vuosittainen tuki, työmatkaetu, lounasetu ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakijalta odotamme

  • Odotamme Sinulta oikeustieteellistä loppututkintoa (OTK/OTM)
  • Toivomme, että Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus työlainsäädännön soveltamisesta yrityksessä, järjestössä tai asianajotoimistossa. Lisäksi on hyödyllistä, jos olet perehtynyt työehtosopimusoikeuteen, olet neuvotellut työehtosopimuksia ja neuvonut niihin liittyvissä kysymyksissä.
  • Odotamme Sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja, positiivista ja eteenpäin katsovaa otetta sekä tahtoa tuottaa parasta mahdollista palvelua sisäisille asiakkaillemme. Olet joustava ja tavoitehakuinen. Aikapaineessa työskentely on Sinulle entuudestaan tuttua.
  • Arvostamme osaamista neuvottelutoiminnasta sekä kyvykkyyttä verkostoitua tarvittavien sidosryhmien kanssa.
  • Esiintyminen on Sinulle luontaista. Koulutat ja opastat mielelläsi johtoa, esimiehiä ja kollegoita eri työsuhdejuridiikan teemoissa.
  • Et pelkää kääriä hihoja ja tukea HR Business Partnereita ja esimiehiä päivittäisissä akuuteissa työsuhdejuridiikan kysymyksissä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Noora Stenlund, noora.stenlund@fintraffic.fi tai puhelimitse 26.3. klo 13-15 ja 1.4. klo 13-15. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 450 7000
Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot