FINSKTALANDE PRODUKTSPECIALIST, Stockholm
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Medinets affärsidé är att erbjuda användarvänliga webbaserade tjänster för vårdpersonal i syfte att förenkla och effektivisera administrativa rutiner främst av personal- och resursplaneringskaraktär.
Är du intresserad av att knyta kundkontakter? Tillsammans med ditt team på ett litet men expansivt företag kommer ni att jobba tillsammans för att utöka Medinet på den svenska och finska marknaden.
Låter detta som något för dig? Sök tjänsten idag!

 

Att jobba som finsktalande produktspecialist på Medinet 

Du kommer att få en gedigen introduktion där du får möjlighet att lära dig Medinets olika system för sjukvården. I din roll som produktspeciallist kommer du att bygga upp ett förtroende hos Medinets befintliga och nya kunder samt bedriva merförsäljning i en dynamisk arbetsmiljö.

Du kommer till exempel att:

Besöka potentiella nya och befintliga kunder
Stötta kunder i Medinets system och identifiera nya kundbehov
Vara länken mellan IT och kunderna

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som är driven, engagerad och flexibel. Du ser möjligheter och agerar ansvarsfullt i din roll. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och har lätt för att sätta sig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i att prata med personer på olika nivåer och det är dessutom viktigt för dig att skapa ett gott samarbete med Medinets kunder. Har du erfarenhet från sjukvården så är detta mycket meriterande.

Kvalifikationer

Erfarenhet av kundsupport eller annat serviceyrke
B-körkort
Gymnasial utbildning
God vana att arbeta i olika system, kanske är du superuser idag
Du uttrycker dig väl på finska och svenska både i tal och skrift, samt även på engelska

Vad kan Medinet erbjuda dig?

Som anställd på Medinet så får du möjligheten att utvecklas i din roll som produktspeciallist. Du kommer att få vara med på en resa som innebär att utöka Medinets finska och svenska marknad.

I den här rekryteringen samarbetar Medinet med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lotta Holme, +468-452 3328.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående till Lotta.holme@se.experis.com 

Vi ser fram emot att höra från dig!   

Om Medinet

Medinet är ett spännande marknadsledande företag som ligger i teknikens framkant. Medinet har god lönsamhet och är under expansion. Här har du möjlighet att vara med och påverka såväl företaget som din egen utveckling. Företaget sitter i centrala Stockholm i ljusa och moderna lokaler. Se mer på:http://www.medinetworks.se/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot