Finsktalande kundtjänstmedarbetare inom medicinteknik i Stockholm
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Varje dag kl. 08:15 har vi ett möte där vi tillsammans diskuterar eventuella problem och hur vi kan utveckla vår service gentemot våra kunder - som medarbetare hos oss har du därför verkligen möjlighet att påverka. Vi är ett härligt gäng med mycket tjo och tjim där man i den ena sekunden kan skratta tillsammans åt ett dråpligt fel och i den andra arbeta intensivt med ett klurigt kundcase. Vi arbetar med medicintekniska leveranser så vi har ett mission - det vi gör här är viktigt!"

Så beskriver Anders som är kundservicechef teamet och rollen som kundservicemedarbetare hos dem i Kista. Han söker en ny medarbetare med start i juni 2019. De sitter i oerhört fina lokaler (med en boulebana på terrassen!) en kort promenad från Kista tunnelbana. Sök redan idag för att bli del av detta kundfokuserade och härliga gäng!
ABOUT THE ROLE
Academic Work söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till ett medicintekniskt företag i Kista. Detta globala företag hjälper patienter med kroniska och livshotande sjukdomar att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Som kundtjänstmedarbetare är du spindeln i det logistiska nätet där du och ditt team hanterar orders på förmiddagen och följer upp med kunder på eftermiddagarna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och företaget har tidigare historia av att överrekrytera om de är nöjda med samarbetet.
JOB DUTIES
Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team på åtta personer där ni tillsammans arbetar med att hantera orders samt lösa eventuella kundcase. Det är relativt få telefonsamtal i tjänsten och många ärenden löses via mail.

Under förmiddagen tar du som kundtjänstmedarbetare emot orders som inkommer via mail eller telefonsamtal, och under eftermiddagen följer du upp de orders som har lagts. Detta inkluderar exempelvis om en leverans blivit skadad under frakten eller om en kund har en synpunkt på fakturan.

Teamet arbetar med stort utvecklings - och kvalitetsfokus vilket bland annat speglas i deras dagliga utvecklingsmöten samt då de arbetar mot KPI:er som mäter kvalitet.
WE ARE LOOKING FOR

* Har mycket goda kunskaper i svenska och finska
* Goda kunskaper i engelska
* Har en gymnasieexamen


Om du arbetat med orderhantering eller logistik tidigare är det mycket meriterande. detsamma gäller även om du arbetat inom vården.

Som person ska du kunna prioritera och ha många bollar i luften då man i rollen hanterar många olika ärenden. För att trivas i gruppen man måste du vara social och våga fråga om hjälp. Du kommer även med nya idéer och förbättringsförslag då gruppen har stort kvalitetsfokus.

Övrig information


* Start: I juni 2019
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Kista en kort promenad från Kista tunnelbana
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
OTHER INFORMATION
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264836
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Stockholm