(Poistunut julkaisusta)

Finnish Sales Representative To Bangkok
Orange Link Service Company Ltd.

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2017

Muuta lämpimään ilmastoon ja työskentele myyjänä Thaimaassa!

Laajennamme toimintaamme ja etsimme uusia myyjiä toimipisteisiimme Bangkokiin sekä Hua Hiniin.Orange Link toimii sekä myynti- että asiakaspalvelualalla. Meillä on yli 16 vuotta kokemusta Ruotsin, Suomen ja Norjan markkinoista ja työpaikkamme on sijainnut Thaimaassa jo monta vuotta.

Orange Link Service Company Ltd. on BOI-lisensoitu yritys. BOI tulee sanoista Board of Investment. Tämä tarkoittaa, että työpaikkamme on laillisesti rekisteröity yritys Thaimaassa.

Mitä odotamme sinulta:

  • Positiivisuutta
  • Motivaatiota
  • Vastuullisuutta

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Takuupalkan (50 000 bathia)
  • Provisiot
  • Maksamme työlupasi
  • Autamme sinua viisumin järjestämisessä

Aiempaa myyntikokemusta ei vaadita, mutta se on tietysti plussaa. Meille riittää loistavasti, että olet motivoitunut ja voitonhimoinen. Tämä on sinulle loistava tilaisuus päästä nauttimaan kaikesta mitä Thaimaa tarjoaa: Upeat valkoiset hiekkarannat, turkoosi meri, Thainyrkkeily, Bangkokin suurkaupunki kaikkine tekemisineen, lämmin sekä aurinkoinen ilmasto, ja paljon muuta! Unohtamatta tietenkään Thaimaan selkeästi edullisempaa hintatasoa. Täällä elät, syöt ja juot erittäin edullisesti. Näin rahaa jää paljon enemmän säästöön kuin Suomessa asuessa.

Työskentelemme maanantaista perjantaihin klo 14:30 – 22:00 välillä. Sinulla on siis aina kaikki viikonloput vapaat, voit vaikka lähteä viikonloppureissulle yhdelle Thaimaan upeista saarista.

Hakiessasi tätä työpaikkaa odotamme sinulta, että suunnitelmissasi olisi viettää Thaimaassa vähintään vuosi, mutta mieluusti pidemmänkin aikaa.

Meillä myyjänä saat hyvän perehdytyksen kun aloitat työt. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa palkkaasi ja työhösi. Tarjoamme 50 000 bahtin takuupalkan ja hyvät provisiot. Meillä ei tietenkään ole palkkakattoa.

Hakemukset: petersson.saraa@gmail.com