Finess Energy Oy - Insinöörimyyjä
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Finess Energy Oy edistää teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristötavoitteiden toteutumista Suomessa tehostamalla energiankäyttöä sekä tukemalla energiainvestointien onnistumisia mm. toimittamalla energiatehokkuutta parantavia laitteita ja järjestelmiä sekä asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti eri toimialoille.

Finessin asiakkaita ovat mm. prosessi- ja elintarviketeollisuuden yritykset ja energiayhtiöt kuten myös julkisen puolen sairaalat, jätevedenpuhdistamot sekä uimahallit.

Finessin arvo yrityksenä pohjautuu sen ihmisten osaamiseen, kokemuksiin ja ajatteluun. Lue lisää: https://finess.fi/

Etsimme Finess Energyn kasvun tueksi MYYNTI-INSINÖÖRIÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tehtävä sisältää energiateknisten tuotteiden, järjestelmien ja palvelujen myyntiä Finessin uusille sekä olemassa oleville asiakkaille ympäri Suomen.

Finessin tuotevalikoima koostuu energiatehokkaista järjestelmistä (esim. lämmön talteenottolaitteistot) sekä energiateknisistä laitteista (esim. lämpöpumput, lämmönsiirtimet, höyrynkehittimet). Toimitukset tapahtuvat useimmiten "avaimet käteen" -periaatteella.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. LVI-, prosessi- tai energiatekniikan alalta. Myyntitaustaltasi voit olla jo kokeneempi myyntihenkilö tai vasta aloittelevampi, tässä kohtaa rohkeutesi ja innokkuutesi lähteä myymään Finessin tuotteita ja palveluita ratkaisee. Odotamme sinulta halua tehdä myös vahvasti uusasiakashankintaa. Työkielinä käytössäsi on sekä suomen että englannin kielet, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomen sisällä. Tällä hetkellä Finess suosii puhelin- ja videoneuvotteluita.

Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu joustavasti valittavan henkilön ja nykyisten työntekijöiden kesken.

Palkkaus muodostuu kiinteän kk-palkan sekä provision mukaan suhteessa valitun henkilön taustaan.

Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan työssä mahdollisimman pian, mutta aloitus myös sopimuksen mukaan on mahdollista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveesi kera Manpowerin hakujärjestelmän kautta. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan aikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian!

Lisätietoja saat Manpowergroupin rekrytointikonsultti Esko Sauriolta arkisin p. 040 647 2205 esko.saurio@manpowergroup.fi ja 16.-29.6.2021 välisenä aikana Miia Sinkolta arkisin p. 040 193 0347 miia.sinkko@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464818
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi