(Poistunut julkaisusta)

Fine dining kokki, Inari-Saariselkä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haaveiletko sesonkitöistä Lapissa? Tule mukaan, täällä met olemma: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Töissä loihdimme mitä uskomattomampia ruokailu kokemuksia asiakkaille ja vappaalla heitetään sukset jalkaan tai painutaan mäkheen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukhaan?

Etsimme nyt ammattilaisia, fine dining konkareita Lappiin hakemaan uusia haasteita ja kokemuksia! Ykkösluokan ravintolamme hakevat vahvistuksia talveksi ja luovat upeat mahdollisuudet tutustua lappilaiseen ruokakulttuuriin. Sesonki sijoittuu marras-huhtikuulle, mutta myös lyhyempien sekä pidempien pätkien tekeminen onnistuu sovittaessa.

Lapin sesonki on uniikkia aikaa. Päivät ovat hektisiä ja jo yhden talven työrupeama avaa aivan uuden näkökulman ruokakulttuuriin ja yhdessä tekemisen meininkiin. Lapissa ruoka ei ole vain ruokaa, se on kokonainen elämys ja varsinkin ulkomaalaisille turisteille se jättää lähtemättömän jäljen! Mikäli haluat olla osa meidän porukkaa ja kurkistaa uuteen ruokakulttuuriin, laita hakemusta tulemaan!

Kerro meille hakemuksessasi historiastasi, omasta ruokafilosofiastasi sekä suunnitelmistasi ja haaveistasi. Mitä odotat lapilta ja mitä voisit tuoda tullessasi?

Lappiin on helppo tulla, asuntomahdollisuudet löytyy suurimmasta osasta kohteitamme, etkä tarvitse edes autoa välttämättä. Katsotaan yhdessä, mikä Lapin kohde voisi olla juuri sinun juttusi!

Kysymykset voi osoittaa Lapin toimistollemme:

Opteam Lappi, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi

Mika Rauhala, asiakkuuspäällikkö, mika.rauhala@opteam.fi

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.