Finanssivalvonnan digitalisoimisesta vastaava päällikkö
Finanssivalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tule johtamaan Finanssivalvonnan digiloikkaa!  

Toiminnan digitalisoiminen on yksi Finanssivalvonnan tärkeimmistä kehityskohteista. Olemme perustaneet uuden toimiston vauhdittamaan muutosta, ja haemme nyt     

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

Toimintojen digitalisoiminen mahdollistaa aiempaa tehokkaamman valvonnan.  Digitaalisten valvontateknologioiden avulla kohdistamme asiantuntijaosaamista ja nostamme uusia tarpeita valvonnan valokeilaan.  IT-investoinnit muuttavat ja kehittävät jokapäiväisiä toimintatapoja ja -prosesseja, ja vasta tämän muutoksen myötä investointeja kyetään hyödyntämään täysimääräisinä. 

Johdat Finanssivalvonnan digitalisoitumista esihenkilönä toimistossa, joka vastaa strategisista digi-investoinneista. Vastaat siitä, että järjestelmäuudistukset toteutetaan kokonaisuutena, joka on enemmän kuin osiensa summa. Olet sisäistänyt, että järjestelmät ovat valvontaa varten eivätkä itseisarvo. Ymmärrät, että vaikka toimintatapojen muutos on organisaatiolle välttämättömyys, se voi olla yksittäiselle ja osaavalle asiantuntijalle myös haaste.     

Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinun pitää ymmärtää tietotekniikka ja sen mahdollisuuksia. Erityinen vahvuutesi on kyky kehittää toimintaprosesseja. Olet muutosjohtaja, jolla on kokemusta muutoksen johtamisesta. Sinun ei tarvitse olla tekniikan syväosaaja, mutta ymmärrät missä uutta teknologiaa voidaan hyödyntää ja missä ei. Ymmärrät myös tekoälyn mahdollisuudet Finanssivalvonnan ydintehtävässä eli valvonnassa.  

Sinulla on näkemystä organisaation digimuutoksen kriittisistä kysymyksistä ja ratkaisumalleista. Toimintatapasi on rakentava, ja löydät ratkaisut vaikeissakin tilanteissa. Innostat ja näytät suuntaa sekä rohkenet tarttua tarvittaessa myös työelämän hankaliin tilanteisiin. Arvostamme johtamiskokemusta sekä näyttöjä menestyksellisten sisäisten digitalisaatiouudistusten läpiviennistä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Suomen Pankin tietohallinto-osaston kanssa.  On tärkeää, että osaat yhdistää resurssit ja tarjolla olevan osaamisen tehokkaaksi toiminnaksi.  

Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon esim. DI, FM tai KTM.

Saat mahdollisuuden rakentaa uutta ja nähdä kädenjälkesi Finanssivalvonnan kehittämisessä. Vaativassa tehtävässäsi sinua tukevat osaavat finanssivalvonnan ja Suomen Pankin ammattilaiset. Meillä saat työskennellä motivoivassa ja kiinnostavassa työympäristössä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä hybridityötilat Helsingin ydinkeskustassa.

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään toimistopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (VL 19) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa osastopäällikkö Samu Kurri, p. 09 183 5247 tai samu.kurri(at).finanssivalvonta.fi


Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511678
  • Tehtäväalue: IT, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Samu Kurri (samu.kurri (a) bof.fi)
  • Puhelin: 09 183 5247
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa