(Poistunut julkaisusta)

Finanssitoimialan asiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsimme tiimiimme finanssitoimialan asiantuntijoita, joilla on kokemusta toimialan sääntelystä, riskienhallinnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Autamme pankki- ja vakuutustoimialan asiakkaitamme mukautumaan sääntelyn aiheuttamiin vaatimuksiin. Työssäsi tulet keskittymään asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen yhteistyössä asiantuntijoidemme ja kansainvälisten kollegoidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vähintään neljän vuoden kokemusta finanssitoimialalta, esimerkiksi Finanssivalvonnasta (FIVA), vakuutusyhtiön aktuaaritoiminnasta tai riskienhallinnasta, pankin tai sijoituspalveluyhtiön compliance-toiminnosta, riskienhallinnasta tai liiketoiminnan kehityksestä

  • erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa,

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. FM, KTM, DI).

Sovit joukkoomme erityisen hyvin, mikäli olet valmis omatoimiseen työskentelyyn ja haastamaan muiden ajattelua. Näiden lisäksi toimit loistavasti tiimissä ja haluat panostaa yhteistyöhön ja rentoon työilmapiiriin. Emme sovella valmiiksi lokeroituja roolikuvauksia vaan kukin tehtävä räätälöidään omien vahvuuksien kautta tekijälleen sopivaksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan tehtävän finanssitoimialan asiantuntijapalveluihin keskittyvässä tiimissämme, sekä erinomaiset ura- ja kehittymismahdollisuudet innostavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 28.10.2018.

Lisätietoja tehtävistä antavat Marko Lehto (marko.lehto@pwc.com, +358 40 700 5079) ja Helen Jensen (helen.jenssen@pwc.com, +358 50 410 560).