(Poistunut julkaisusta)

Finanssipalveluiden Palvelupäällikkö
Poolia Suomi Oy / TVR

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

TVR

Työttömyysvakuutusrahasto on vuonna 1998 perustettu, työmarkkinaosapuolten hallinnoima julkisoikeudellinen laitos, jonka päätehtävänä on ansiosidonnaisten työttömyysetuuksien rahoittaminen ja tärkeimpänä tulonlähteenä työnantajilta ja palkansaajilta perittävät työttömyysvakuutusmaksut. Rahaston palveluksessa on 85 henkilöä.

Esittely

Työttömyysvakuutusrahaston päätehtävä on ansiosidonnaisen työttömyysturvan rahoittaminen. Olemme asiantunteva työttömyysturvajärjestelmän toimija ja tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. Toimintaympäristömme on muuttumassa 1.1.2019 käyttöön tulevan kansallisen tulorekisterin ja digitalisaatiokehityksen myötä. Olemme uudistamassa toimintamallejamme, jotta kokonaismuutokselle asetetut tavoitteet saavutetaan. Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen, toimintamme tehostaminen ja TVR:n henkilöstön kokonaistyytyväisyyden parantaminen ovat keskeiset kehityskohteemme.

Etsimme nyt finanssipalveluiden PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ.

Työ alkaa kesäkuun aikana ja kyseessä on vähintään vuoden kestävä vanhempainvapaasijaisuus.

Työtehtävät

Finanssipalveluiden Palvelupäällikkö vastaa oman toiminta-alueensa päivittäistoiminnasta ja työn ohjauksesta sekä tuloksellisuudesta asetettuja tavoitteita vasten. Hän huolehtii siitä, että erilliskäsittelyiden prosessit ovat tehokkaita ja hän kehittää niitä tarvittaessa eteenpäin. Palvelupäällikkö tuntee palvelun omistajien asettamat laatu- ja palveluvaatimukset ja vastaa niiden toteutumisesta. Vakuutusmaksupalveluita käyttää vuosittain noin 200 000 asiakasta ja vakuutusmaksujen peritty kokonaismäärä on hieman alle 3 miljardia euroa.

Edellytykset

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
- vähintään 5 vuoden kokemusta päätöskäsittelyä vaativien toimintojen johtamisesta tulosvastuullisena
- aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta ja tavoitteellisesta työskentelystä vastaavassa roolissa
- palvelutuotannon suunnittelu- ja seurantakokemusta raportointimalleineen
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- kykyä ja halua kehittää uutta johtamisjärjestelmää eteenpäin yhteistyössä muiden päättäjien kanssa

Lisäksi odotamme:
- hyviä yhteistyötaitoja ja ratkaisunhakuisuutta
- asiakaslähtöistä toimintatapaa
- kykyä kehittää toimintamalleja
- hyvää kirjallista- ja suullista raportointitaitoa toiminnan tilan todentamiseksi

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, hyvät ja kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä:

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste