(Poistunut julkaisusta)

FINANSSIALAN SÄÄNTELYYN PEREHTYNYT JURISTI
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Maailma muuttuu, ja niin muuttuvat myös asiakkaiden asianajotoimistoihin kohdistamat odotukset. Haluamme Castrén & Snellmanilla ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita myös pykälien ulkopuolelta ja toimia asiakkaiden keskustelukumppaneina strategisissa ja muissa muutostilanteissa. Siksi haemme nyt asiantuntijaa, jolla on perinteisten lakimiestaitojen lisäksi kipinä tehdä työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi sekä joustava, uuden oppimiselle avoin mieli.

Onko sinussa kipinä uuteen? Haemme nyt

FINANSSIALAN SÄÄNTELYYN PEREHTYNYTTÄ JURISTIA

Haluaisitko tulla mukaan tiimiimme? Olemme asiakkaan käytettävissä, kun asiakas tarvitsee luovan ja strategisen neuvonantajan, joka ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja on edelläkävijä nopeasti muuttuvalla rahoitusalalla. Keskeiset palvelumme ovat finanssialan sääntelyneuvonta, finanssialan transaktiot, julkiset ostotarjoukset, osakeannit ja listautumiset sekä oman ja vieraan pääoman ehtoiset liikkeeseenlaskut. Uudistumme jatkuvasti, minkä vuoksi palveluihimme kuuluu myös finanssiteknologiaan (FinTech) ja vaikuttavuussijoittamiseen liittyvä oikeudellinen neuvonta.

Pääset työskentelemään dynaamisella alalla mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä kannattavan ja kasvavan yrityksen etuudet. Castrén & Snellman on täyden palvelun liikejuridiikkatoimisto, joten sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös muilla liikejuridiikan osa-alueilla mielenkiintosi mukaan. Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme: luottamus, arvonanto, kipinä ja tuottava tasapaino.

Sinulla on OTM-tutkinto ja kokemusta pääomamarkkinoilla työskentelystä, erityisesti kokemus sääntelytehtävistä katsotaan eduksi. Jos olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja koet, että työpaikkamme arvot vastaavat omiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme ahkeruutta, käytännönläheistä ja tehokasta työskentelyotetta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi, katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.9.2018. Lisätietoja tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.castren.fi tai ottamalla yhteyttä osakas Janne Lauhaan (020 7765 419 tai janne.lauha@castren.fi).