(Poistunut julkaisusta)

Finanssialan osaaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tervetuloa mukaan! 
 
Helsingin Seudun Osuuspankki etsii jatkuvasti pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin

 

 

FINANSSIALAN OSAAJIA

 


työskentelemään pankin monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisissa tiimeissämme. Avoimet tehtävämme ovat rahoituksen, varainhoidon ja päivittäisten pankkiasioiden parissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tarvittaessa perehdytämme ja koulutamme sinut tehtäviin. Taustasi voi olla esimerkiksi toiselta toimialalta tai voit olla jo valmis finanssialan ammattilainen. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä.

 

Konttorimme sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua (Helsinki, Espoo ja Vantaa).

 

 

Mitä odotamme sinulta


•    kiinnostusta finanssialaa kohtaan
•    innostunutta ja yritteliästä asennetta
•    myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä
•    intohimoa asiakastyöhön
•    halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
•    hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
•    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta.

 

 

Mitä tarjoamme sinulle


Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Työyhteisömme on aktiivinen, arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työviihtyvyyteen.

 

Pääset osaksi menestyvää ja nykyaikaista pääkaupunkilaista pankkia, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään ammattilaisena. Työtäsi tukevat oman tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja hyödynnämme liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuuksia. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä! 

 

Tule mukaan joukkoomme!

 

 

Jos kiinnostuit meistä, lähetä CV:si ja hakemuksesi OPn urasivuston kautta. Olemme yhteydessä sopivan paikan avautuessa. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.