(Poistunut julkaisusta)

Finanssialan asiantuntija / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Haemme

Finanssialan asiantuntijaa

Valmistelet, ohjaat ja seuraat finanssialan varautumista FINA2030-ohjelmassa. Toimit Huoltovarmuusorganisaatiossa finanssialan poolien (rahoitus ja vakuutus) yhteysjäsenenä ja kehität ko. alojen varautumis- ja valmiustyötä. Läheisimmät sidosryhmäsi ovat rahoitus- ja vakuutusalan poolit, finanssialan keskeiset viranomaiset sekä alan palveluita hyödyntävät yritykset. Työtä tehdään verkostomaisessa ja monialaisessa toimintaympäristössä.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva ymmärrys kansallisista ja kansainvälisistä maksuliikenne- ja finanssialan ratkaisuista, niiden hyödyntämisestä ja merkityksestä Suomen huoltovarmuudelle. Sinulla voi olla teknistä osaamista maksuliikenteen vaatimista teknisistä järjestelmistä ja vaatimuksista sekä tuntemusta alan regulaatiosta. Perehtyneisyys kaupan alaan ja vakuutusalaan luetaan eduksi.

Olet toimintatavaltasi itseohjautuva ja sinulla on vahva toimeenpano- ja organisointikyky. Olet luonteeltasi visionääri ja hahmotat finanssialan kehitystä ja uusia ratkaisuja strategisella ja kansainvälisellä tasolla. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Hallitset hyvin normaalit toimisto-ohjelmistot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä – ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan finanssialalle sekä mahdollisuuden vaikuttaa Suomen finanssialan varautumisen yhteistyöhön. Työ on hyvin itsenäistä ja monipuolista yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457 (puhelinaika: 3.1.2020 klo 9–10:30) sekä Huoltovarmuuskeskuksessa johtaja Sauli Savisalo (sauli.savisalo(at)nesa.fi).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 7.1.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.