(Poistunut julkaisusta)

Finanssialan ammattilaisia
Länsi-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme nyt Länsi-Suomen Osuuspankkiin

Finanssialan ammattilaisia

määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin tekemään asiakkaidemme unelmista totta. Voit olla kokemukseltasi rautainen pankkialan ammattilainen tai juuri opinnoistasi valmistunut, sillä meillä on mahdollisuus räätälöidä tehtävänkuvaa ja asiakassalkkua kokemuksesi mukaan. Kaikista tärkeintä on aito tahto ja palo neuvotella kokonaisvaltaisia, onnistuneita palveluratkaisuja asiakkaillemme. Kannat myös roolissasi vastuuta asiakastyytyväisyydestä ja pankin näkyvyydestä toimialueellamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi), ja edellytämme aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta.  Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: puhelimessa, verkossa ja kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, www.op-ura.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Satu Lehtinen, puh. 044 7141 410.