(Poistunut julkaisusta)

Finanssialan ammattilainen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tervetuloa mukaan!

Haemme OP Helsinkiin vakinaisiin työsuhteisiin

Finanssialan ammattilaisia 

palvelemaan asiakkaitamme monipuolisissa ja vaativissa arjen talouden asioissa. 

Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Tarjoat heille rahoituksen ja/tai varallisuudenhoidon ratkaisuja ja myyt laaja-alaisesti pankkimme palveluita. Kartoitat kattavasti asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut. Osallistut myös oman työsi kehittämiseen.  

Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin. 

Odotamme sinulta 

  • Finanssipalveluiden tuntemusta 
  • Rahoitusprosessin ja vakuuksien osaamista ja/tai 
  • Säästämis- ja sijoittamispalveluiden osaamista 
  • Aktiivista, ratkaisukeskeistä ja myönteistä otetta työhön 
  • Näyttöä onnistuneesta myyntityöstä ja asiakastyytyväisyydestä 
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi 
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta 

Miksi töihin OP Helsinkiin 

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP edustaa tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa finanssialan asiantuntijaksi.  

Tulet luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja hyödynnämme liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuuksia. Työyhteisömme on aktiivinen ja keskusteleva – arvostamme toisiamme ja panostamme hyvään työntekijäkokemukseen. Meillä on mittavat henkilöstöedut käytössämme ja hyvästä työstä palkitsee laaja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä! 

Tästä eteenpäin 

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Anna Partanen, p. 040 198 4741, 4.9. klo 12-13, 9.9. klo 9-10 ja 16.9. klo 14-15. Urasivultamme osoitteesta https://www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa meistä sekä pääset kuulemaan tarkemmin työskentelystä OP Helsingissä tulevien työtoveriesi kertomana.  

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9.2019 oheisen hakunapin kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, yritysyhteydet sekä teetetään huumaisainetesti ja terveyskysely.