(Poistunut julkaisusta)

Financial Systems Specialist
Kamux Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Kamuxin liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt Kamuxin taloustiimiin kehitysorientoitunutta, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

Financial Systems Specialistia

Tehtäviisi kuuluu taloushallinnon järjestelmien kehitys, ylläpito ja käyttäjätuki. Toimit taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjänä. Osallistut aktiivisesti järjestelmäkehitysprojekteihimme ja vastaat taloushallinnon sovellusten käyttöönotosta ja ylläpidosta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Kamuxin Suomen, Ruotsin ja Saksan yhtiöissä. Pääset myös mukaan kiinnostaviin robotiikka- ja analytiikkahankkeisiimme.

Toivomme sinulta:
- halua kehittää asioita
- hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti
- useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi ja saksa katsotaan eduksi
- taloushallinnon prosessien tuntemus katsotaan eduksi

Käytössämme on muun muassa seuraavat ohjelmistot: Microsoft Dynamics AX, Analyste Banking, Basware Invoice Ready, FPM Financial Performance Management ja Microsoft BI Business Intelligence

Tarjoamme vakituisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, mukavat työkaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän osana nopeasti kasvavan kansainvälisen konsernin talousosastoa. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Kamux konsernin pääkonttorissa Hämeenlinnassa ja siihen on mahdollista yhdistää työskentelyä Kamuxin muissa Tampereen tai pk-seudun toimipisteissä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa allaolevasta linkistä 03.06.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Milla Kärpänen ti 22.5. klo 10-11, sekä ke 30.5. klo 14-15, p. 040 342 4214.