(Poistunut julkaisusta)

Financial Specialist
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Voisiko seuraava ura-askeleesi suunnata kohti kiinteistöalaa? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi taloushallinnon haasteita ja mahdollistavat menestymisen sekä osaamisen kehittämisen työssäsi? Sinulla olisi juuri nyt tilaisuus liittyvä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Katso, voisimmeko me olla vastaus urasuunnitelmiisi! 

Financial Specialist-roolissa työskentelet liiketoimintamme keskiössä

Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaamme sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että et toimi meillä vain tukifunktiona muille, vaan osana päivittäistä ydinbisnestämme. Meillä pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia. Huolehdit siis kanssamme asiakkaidemme lakisääteisestä kirjanpidosta ja osallistut raportointiin.

Meillä Financial Specialist-roolissa sinun vastuullasi on pitää asiakkaidemme kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit asiakkaan kirjanpidosta ja vastaat siitä, että kirjanpidolliset asiat ovat hyvin ja aikataulussa hoidetut. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa. Yksin et työsi kanssa jää, vaan vierelläsi on jatkuvasti työkavereita sparraamassa ja jakamassa osaamistaan. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin vastaamista ja matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

Tehtävä on kokopäiväinen ja haemme vahvistusta Helsingin ja Turun toimipisteisiin.

Näin pääset alkuun

Ensimmäisinä työpäivinäsi pääset tutustumaan taloon ja uusiin työkavereihisi. Perehdytämme sinut heti työsuhteesi alussa käyttämiimme ohjelmiin ja prosesseihimme. Sisäisten perehdytysten jälkeen pääset perehtymään asiakastyöhön. Tässä saat kollegoilta tukea. Me tiedämme, että kaikkea ei voi osata heti – älä huoli, me kyllä autamme ja kysyä saa aina.

Lupauksemme sinulle

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme.

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat osaajat. Ympärilläsi on 100 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita.
  • Taloushallinto on meillä osa liiketoiminnan ydintä. Olemme mukana tuottamassa asiakkaillemme alan parhaita kiinteistöpalveluita.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Kiinteistöalan taloushallinnon haasteita ratkaisemalla opit jatkuvasti uutta ja osaamisesi kehittyy. Pidämme koulutuksilla huolta siitä, että olet alati muuttuvassa maailmassa ajan tasalla talouden ja kiinteistöalan muutoksista.
  • Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu on tärkeää ja asiakkaiden aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Työssäsi on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Näillä eväillä menestyt

Jotta onnistut tehtävässäsi, on sinulla jo kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset. Mikäli takataskustasi löytyy kokemusta kiinteistöalalta tai veroilmoituksista, pääset sitä työssäsi hyödyntämään.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Ja tietysti toivomme sinun olevan tarkka työssäsi. Englannin kielen kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on sinulle hyötyä.

Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme?  Tutustu mahdolliseen uuteen kollegaasi Outiin tämän sankariuratarinan kautta.  Lue lisää siitä, millaista on arki meillä Newsecin taloushallinnon tehtävässä! 

Miltä kuulosti? Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 17.8.2020 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Yvonne Stenman tai Suvi Kultamies juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Heidät tavoitat parhaiten sähköpostitse etunimi.sukunimi@newsec.fi ja voitte sopia keskusteluajan.