(Poistunut julkaisusta)

Financial Specialist
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Kiinnostaisiko sinua syventää taloushallinnon osaamistasi ja työskennellä samalla yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Nyt sinulla on tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Yritykseen, jossa taloushallinnon osaaminen on liiketoiminnan tukipilari ja yksi core-kompetensseista. On taustasi sitten palkanlaskennasta tai myyntireskontran hoitamisesta, tämä on sinulle! 

Meillä tulet taloushallinnon asiantuntijana työskentelemään seitsemän osaajan tiimissä, joka vastaa yrityksemme ja sen sisaryhtiöiden taloushallinnosta. Liiketoimintamme voimakkaan kasvun johdosta haemme nyt uutta työkaveria ottamaan vastuuta kanssamme meidän myyntilaskutuksen, myyntireskontran ja palkkahallinnon prosessien hoidosta.

Konkreettisesti työtehtäväsi koostuvat seuraavista osa-alueista:

  • Myyntilaskutuksemme ja reskontran hoitaminen
  • Osallistuminen palkanlaskentaprosessin hoitamiseen yhdessä palveluntarjoajan kanssa
  • Henkilöstön tukeminen palkkahallinnon kysymyksissä yhdessä HR:n kanssa
  • Toimintamalliemme ja järjestelmiemme kehitystyöhön kontribuoiminen
  • Tiimimme kesken jaetut yleiset taloushallinnon tehtävät

Meillä on siis tarjota sinulle rooli, jossa yhdistyy sekä myyntireskontran hoitaminen että palkkahallinnon koordinointi. Tämä on tehtävä, jossa autat talomme muita osaajia ja työkavereitasi onnistumaan omassa työssään. Pääset osallistumaan meillä myös toimintamme ja järjestelmiemme kehittämiseen – työhön, johon me tulemme lähivuosina panostamaan merkittävästi. Näkemykselläsi on siis arvoa, kun suuntaamme kohti tulevaa. Tehtäväsi myös kehittyy rinnallasi eli osaamispääomasi kasvaessa saat halutessasi suurempia vastuita tai kuljet kohti vaativampia tehtäviä. 

Yhdessä onnistumme

Financial Specialist -rooli on meille tärkeä tehtävä. Tiimimme on talomme osaajien tuki ja liiketoimintamme mahdollistaja. Tässä tehtävässä pääset kerryttämään monimuotoisesti lisäoppia uraasi ja kehittymistäsi ajatellen. 

Rinnallesi tulet saamaan osaavan tiimin. Olemme yhteen hiileen puhaltava, eläväinen joukko alamme ammattilaisia. Vaikka työmme on itsenäistä, me ratkomme haasteita ja viihdymme yhdessä. Meidän arjessa näkyy hymyileviä kasvoja sekä kuuluu nauru ja ilo. Koska tuotamme taloushallinnon palveluita myös asiakkaillemme, tarvittaessa tukenasi arjen solmuja aukaisemassa ovat kymmenet taloushallinnon ammattilaisemme.

Näin pääset alkuun

Ensimmäisinä työpäivinäsi pääset tutustumaan taloon ja uusiin työkavereihisi. Perehdytämme sinut heti työsuhteesi alussa käyttämiimme ohjelmiin ja prosesseihimme. Vaikka olisit jo kokenutkin taloushallinnon osaaja, tulee eteesi varmasti uutta. Kaikkea et ehkä osaa heti, joten älä huoli, me kyllä autamme ja kysyä saa aina. Olemme varmoja, että pääset nopeasti sinuiksi liiketoimintamme, toimintatapojemme ja työkavereittesi kanssa.

Tämän sinulle lupaamme

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme.

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi joukon kovia talouden ammattilaisia. Oman tiimisi lisäksi tukenasi on taloushallinnon palvelutuotantomme yli 80 ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa mahdollisesti kohtaamiasi haasteita.
  2. Meillä vallitsee kulttuuri, jossa sinun mielipiteesi on tärkeä ja merkityksellinen. Osallistuminen toimintamme ja järjestelmiemme kehittämiseen tuo rikkautta ja monimuotoisuutta työhösi. Pääset itse vaikuttamaan siihen, kuinka omaa työtämme kehitämme ja sujuvoitamme.
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan meille on tärkeää työmme laatu, työkaveriemme ja liiketoimintamme tukeminen sekä henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  4. Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Me pidämme huolta osaamisestamme. Voimakas kasvumme kirittää meitä oppimaan ja kehittymään myös henkilökohtaisesti – meillä et polje paikallaan. Kasvavana, kansainvälisenä ja monimuotoisena konsernina pystymme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja.
  5. Tulet työskentelemään yhteisössä, jolle työn laatu ja halu auttaa on tärkeää. Vaikka työtämme ohjaa usein aikataulut, on sinulla kuitenkin työssäsi paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi.

Työ tarvitsee osaajansa – sinut?

Tämä on tehtävä, johon tärkeää osaamista olet voinut kartuttaa hoitaessasi myyntilaskutusta tai -reskontraa – suoriudutkin näihin liittyvistä tehtävistä itsenäisesti. Toisaalta voit olla myös palkkahallinnon osaaja – olet tehnyt palkanlaskentaa tai ollut palkanlaskennan yhteyshenkilö aiemmin työurallasi. Sinun ei tarvitse olla vuosikymmeniä työkokemusta kartuttanut konkari vaan vauhtiin kanssamme pääset myös vähäisemmillä työvuosilla.

Meidän työssä on tärkeää luontainen halu auttaa – mehän autamme työkavereitamme menestymään omassa työssään. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia. Kasvumme ja toimintamme kehittäminen tuovat työhömme muutosta, joten siihen suhtaudut laillamme myönteisesti. Luonnollisesti meidän työmme vaatii myös tarkkuutta ja huolellisuutta. 

Miltä kuulosti? Haluatko tulla työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 26.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme mahdollisesti tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Henri juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Henrin tavoitat parhaiten sähköpostitse henri.kallio@newsec.fi.