(Poistunut julkaisusta)

Financial Specialist
Grant Thornton

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden liike-elämää ja yrittäjyyttä? Oletko kiinnostunut monipuolisista taloushallinnon asiakastoimeksiannoista dynaamisessa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa?

Haemme nyt Helsingissä toimivaan Taloushallintopalvelut -tiimiimme

FINANCIAL SPECIALISTIA

Sinulla on mielellään muutama vuosi kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laadinnasta ja olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään alan vahvaksi ammattilaiseksi. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaidemme kirjanpidot, tilinpäätökset ja kuukausiraportoinnit sekä muut taloushallinnon tehtävät. Vastaat asiakkaiden selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin oman vastuualueesi osalta. Toimenkuvaa voidaan muotoilla kokemuksen ja osaamisen perusteella toimintatapojemme ja asiakaskunnan tultua tutuksi sinulle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa esim. Tradenomi
  • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Taloushallinnon järjestelmien tuntemusta esim. Emce, Procountor
  • Erinomaisia Excel-taitoja
  • Organisointikykyä, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi ruotsin kielen taito on eduksi.

Arvostamme halua ja intoa kehittyä tehtävien myötä. Nautit haasteista ja vaihtelevista työtehtävistä ja motivoidut mahdollisuudesta oppia uutta. Työskentelytapasi on konsultoiva ja ratkaisukeskeinen ja työskentelet tehokkaasti myös paineen alla. Tartut tehtäviin innokkaasti ja teet mielelläsi töitä tiimissä.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen asiakaskunnan, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Björklund keskiviikkona 18.9.2019 klo 13-16, maanantaina 23.9.2019 klo 10-12 sekä tiistaina 1.10. klo 15-17, p. 050-411 6970.  Mikäli kiinnostuit ja koet että voisit sopia joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.