(Poistunut julkaisusta)

Financial Specialist
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen, alallaan tunnettu ja arvostettu yritys. Talousosaston kasvaessa etsimme nyt heille ulkoisen laskennan taituria finanssitiimin vahvistukseksi nimikkeellä

Financial Specialist

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja kollegoinasi työskentelee joukko controllereita sekä taloushallinnon muita asiantuntijoita. Työnkuvasi muodostuu monipuolisista konsernin ulkoiseen laskentaan ja konserniraportointiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Osallistut kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointiin (FAS ja IFRS), vastaat raportointiprosessien laadusta ja oikeellisuudesta sekä ohjaat ja valvot tilinpäätösten laadintaa yhteistyössä ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa. Osallistut myös sisäiseen tarkastukseen ja erilaisiin kehitysprojekteihin.

Toivoisimme, että olet jo kerryttänyt useamman vuoden ajan kokemusta vastaavista tehtävistä ja ulkoinen laskenta on vahvinta osaamisalaasi. Vahvan ulkoisen laskennan osaamisen lisäksi myös sisäisen laskennan puoli olisi hyvä olla sinulle tuttua ja hallitset laaja-alaisesti taloushallinnon kentän.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä oman tiimisi että muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys. Työskentely kansainvälisessä ympäristössä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä odotamme sinulta?


- Korkeakoulututkintoa (vähintään kandidaatti- /AMK- tasoinen)
- Useampien vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Suomen kirjanpito- ja verolainsäädännön hyvää tuntemusta
- IFRS-tuntemusta
- Monipuolista kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
- Kehitysorientoitunutta, analyyttista ja proaktiivista työskentelyotetta
- Valmiutta ja halukkuutta omaksua uusia menetelmiä ja teknologioita

Mitä tarjoamme?


Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan alati kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työssäsi saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakeminen


Innostuitko?

Kuulisimme sinusta mielellämme mahdollisimman pian lisää, joten täytä hakulomake rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi – Löydä töitä – Financial Specialist. Liitäthän mukaan englanninkielisen CV:n.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsultti Inga Koivumäki, puh. +358 40 719 1713 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi.