(Poistunut julkaisusta)

Financial specialist
Software Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

  

Vi söker en självständig och driven

Financial specialist

för ett moderskapsvikariat till kontoret i Hagalund, Esbo 

Vårt ekonomiteam på 3 personer söker nu förstärkning för att ta hand om mångsidiga arbetsuppgifter. Tjänsten är preliminärt ett cirka ett års moderskapsvikariat som börjar i januari 2019. I dina grundläggande arbetsuppgifter ingår:

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Framställning och kontroll av lönematerial
  • Reseräkningar
  • Rapportering och analyser

Dessutom kommer du att hjälpa till med bokslut och andra ekonomirelaterade uppgifter, samt genomgång av timkort vid månadsskiftet. Du hjälper också med att ta hand om den allmänna trivseln på kontoret och sköter om löpande ärenden.

Vi ser gärna att du är en driftig person som är noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du har ekonomisk utbildning och har lång arbetserfarenhet inom ekonomi-/bokföringsbranschen. Du ska behärska finska, svenska och engelska i tal och skrift. Du bör ha god datorvana, vara van att jobba självständigt och flexibelt. Det är viktigt att du är positiv och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Som anställd på Software Point garanterar vi omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor.

Du är välkommen att ladda upp din ansökan och CV via ansökningsformuläret. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansökningar skall vara oss tillhanda senast den 25 november 2018.

För mer information om tjänsten, kontakta: Martin Måsabacka, CFO, tel: +358 45 259 32 66.

 

www.softwarepoint.com