(Poistunut julkaisusta)

Financial Specialist
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen, alallaan tunnettu ja arvostettu konserniyritys. Talousosaston kasvaessa etsimme nyt heille ulkoisen laskennan taituria finanssitiimin vahvistukseksi nimikkeellä

Financial Specialist

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja kollegoinasi työskentelee joukko controllereita sekä taloushallinnon muita asiantuntijoita. Työnkuvasi muodostuu monipuolisista konsernin ulkoiseen laskentaan ja konserniraportointiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Osallistut kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointiin (FAS ja IFRS), vastaat raportointiprosessien laadusta ja oikeellisuudesta sekä ohjaat ja valvot tilinpäätösten laadintaa yhteistyössä ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa. Osallistut myös sisäiseen tarkastukseen ja erilaisiin kehitysprojekteihin.

Toivoisimme, että olet jo kerryttänyt useamman vuoden ajan kokemusta vastaavista tehtävistä ja ulkoinen laskenta on vahvinta osaamisalaasi. Vahvan ulkoisen laskennan osaamisen lisäksi myös sisäisen laskennan puoli olisi hyvä olla sinulle tuttua ja hallitset laaja-alaisesti taloushallinnon kentän.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä oman tiimisi että muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys. Työskentely kansainvälisessä ympäristössä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

- Korkeakoulututkintoa (vähintään kandidaatti- /AMK- tasoinen)
- Useampien vuosien työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Suomen kirjanpito- ja verolainsäädännön hyvää tuntemusta
- IFRS-tuntemusta
- Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta (SAP-kokemus katsotaan eduksi)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
- Kehitysorientoitunutta, analyyttista ja proaktiivista työskentelyotetta
- Valmiutta ja halukkuutta omaksua uusia menetelmiä ja teknologioita


Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan alati kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työssäsi saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Tehtävä alkaa loppuvuodesta ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Innostuitko?

Kuulisimme sinusta mielellämme mahdollisimman pian lisää, joten täytä hakulomake rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Financial Specialist. Liitäthän mukaan englanninkielisen CV:n.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 040 350 0745 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse eveliina.peltoniemi@temp-team.fi