(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL SOLUTIONS SALES EXPERT (Suomen Kalustoratkaisut Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Suomen Kalustoratkaisut Oy on kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluihin keskittyvä palveluyritys. Mahdollistamme asiakkaidemme kasvun juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyillä kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluilla. Rahoituskohteita ovat erilaiset työkoneet, hyötyajoneuvot, raskas kalusto sekä tuotantokoneet ja -laitteet. Olemme dynaaminen, määrätietoinen ja vahvan taloudellisen taustan omaava yritys.

 

Haemme Financial Solutions Sales Experttiä Pirkanmaan alueelle.​

Toimintamme kasvun johdosta etsimme vahvistusta myyntitiimiimme. Oletko kaupallisen tai teknisen taustan omaava positiivinen myynnistä syttyvä henkilö? Liity kasvavan yrityksemme asiantuntevaan joukkoon rakentamaan kanssamme menestyvää ja kasvavaa rahoitusliiketoimintaa!

Tehtävänäsi on rahoitus- ja hallinnointipalveluiden myynti valituille asiakasryhmille, jonka koet energisoivan sinua. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta myynnistä ja suuri innokkuus oppia siitä lisää. Ymmärrät asiakkaidemme haasteet ja intohimonasi on rakentaa pitkäaikaisia luottamukseen perustuvia asiakassuhteita omalla osaamisellasi ja kumppanuuteen tähtäävällä palvelulla.

Alkuvaiheessa työssä korostuu uusasiakashankinta, mutta ajan myötä omien olemassa olevien asiakkaiden hoidon osuus työssä kasvaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä rahoitusmyynnin alalta ja täyden tuen henkilökohtaiseen kehitykseen niin myynnin – kuin uusasiakashankinnan osalta. Sinun ei tarvitse huolehtia, että myynnin maaliin vieminen jää kiinni huonoista välineistä, sillä tarjoamme uusimmat pelit ja pensselit ja ammattimaisen myynnin tuen. Uskomme, että kokemuksesta rahoituspalveluiden tai työkoneiden/ raskaiden ajoneuvojen myynnistä on meille kaikille hyötyä, mutta mikäli kokemuksesi on peräisin muusta myyntityöstä, suhtaudumme siihen mahdollisuutena uuden näköalan kasvattamisena.

Perehdytämme sinut toimialaan perusteellisesti ja tarjoamme täyden tukemme juuri sinun urasi kehitykselle. Matkustaminen asiakkaalta toiselle sujuu kätevästi yrityksen tarjoaman autoedun kautta. 

Tehtävä on kokoaikainen, ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Ethän aikaile hakemuksen jättämisessä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Palkkaus: kiinteä kuukausipalkka ja tulosbonus (tarkempaa tietoa palkasta antaa rekrytointikonsultti Anne Mäkilä-Kapucu)

Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteessa www.kalustoratkaisut.fi

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille (www.manpower.fi) ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Hakuprosessia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Anne Mäkilä-Kapucu, anne.makila-kapucu@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.