(Poistunut julkaisusta)

Financial Services Specialists
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Etsimme Helsingin tiimiimme kahta

Financial Services Specialistia

Digian Financial Services tuottaa finanssiasiakkaillemme laajoja Back Office palveluja. Financial Services Specialistina toteutat asiakkaan sijoitusrahastojen päivittäisen arvonlaskennan sekä vastaat osuudenomistajarekisterin ylläpidosta. Sijoitusrahastojen likviditeetin ja sääntöjenmukaisen sijoitustoiminnan valvonta kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviin. Ylläpidämme asiakkaan sijoitusinstrumenttikantaa ja kirjaamme arvopaperikaupat salkkujärjestelmään. Tuotamme myös asiakkaan viranomaisraportoinnin ja huolehdimme sijoitussalkkujen varojen täsmäytystehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä ympäristössä ja osaavien asiantuntijoiden seurassa sekä kattavat työsuhde-edut ja mukavat työkaverit. 

Toivomme, että Sinulla on

  • kaupallinen tutkinto tai loppusuoralla olevat kaupalliset opinnot, esim. Tradenomi/KTM
  • kiinnostus sijoitusmarkkinoihin sekä tunnet erilaiset sijoitusinstrumentit
  • tarkka ja huolellinen työote
  • kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiiviisti osana tiimiä
  • positiivinen asenne
  • paineensietokykyä sekä ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa
  • hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Hakuaika päättyy 31.8.2020. Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!  

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä voit olla yhteydessä 20.7. - 14.8. välisenä aikana Sami Vallinkoskeen (+358407406598) ja 15.8. - 31.8. Mikko Koskiseen (+358505211235). 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.