(Poistunut julkaisusta)

Financial Services Consultant
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tunnetko talouden kuin omat taskusi? Kiehtooko konsultointi? – Hienoa, haluamme sinut!

Useat yritykset tekevät strategisen päätöksen ulkoistaa taloushallintonsa näihin tehtäviin erikoistuneelle yritykselle. Financial Services Consultant -tehtävässä vastaat Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelun käynnistyksestä ja kehityksestä erilaisten asiakkuuksien parissa. Toimit palvelun käynnistysprojekteissa asiantuntijana huolehtien asiakkaan liiketoiminnan tarpeita tukevien kirjanpito- ja reskontrapalveluiden ja -järjestelmien määrittelystä ja testauksesta.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:

 • ulkoistuspalvelun käynnistäminen asetettujen tavoitteiden mukaisesti​
 • palvelutiimin tukeminen käynnistyksen alkuvaiheessa
 • ulkoistuspalveluun liittyvän käyttäjätestauksen koordinointi
 • prosessien määrittely ja palvelukuvauksen laatiminen
 • presales-tehtävät ja asiakastyöpajojen vetäminen​
 • ulkoistettavaan palvelukokonaisuuteen liittyvien järjestelmätoiminnallisuuksien määrittely
 • käynnistysprojektin dokumentaatiosta vastaaminen

Tehtävä on ehdottomasti sinua varten, jos

 • sinulla on osaamista ja käytännön kokemusta taloushallinnon prosesseista (osto- ja myyntireskontrat, maksuliikenne ja kirjanpito)
 • olet ollut osana useamman yrityksen taloushallintoa ja nähnyt, mikä toimii ja mikä ei
 • sinulla on kyky johtaa projekteissa omaa, tiimisi ja asiakkaan työtä
 • olet tiimipelaaja, joka osaa kuunnella, kehittää ja esiintyä
 • olet aloitteellinen sekä kehitys- ja ratkaisuhakuinen
 • viestit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi
 • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto talouden alalta (esim. tradenomi, KTM)

On eduksi, jos sinulla on pari vuotta soveltuvaa työkokemusta taloushallinnon projekteista ja konsultoinnista.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case-tehtävän. Kolmivaiheinen rekrytointiprosessimme viedään tämän tehtävän osalta läpi kokonaisuudessaan elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Heini Kivelä. Heinin tavoitat sähköpostitse osoitteesta heini.kivela@efima.com tai puhelimitse numerosta 050 515 1153 maanantaina 5. ja 12.8. klo 10-12.

Käythän tutustumassa mahdollisen tulevan kollegasi Suvin uratarinaan täältä