(Poistunut julkaisusta)

Financial Sales Agent
FHE Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Valuuttoja, Bitcoineja, Kultaa, Öljyä ja Osakkeita...

Kiinnostavatko Sinua finanssialan mahdollisuudet – osakkeet, raaka-ainemarkkinat ja kryptovaluutat? Halutko päästä kehittymään myynnin ammattilaiseksi motivoivan palkkamallin kera? Lue rohkeasti eteenpäin, Full House Europe voi olla seuraava työpaikkasi!

Financial Sales Agentin roolissa kontaktoit asiakkaitasi rohkeasti puhelimitse ja pääset tarjoamaan kansainvälisen konsernimme palveluita sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille. Me olemme monikansallinen verkkosijoitusyhtiö, joka työllistää tällä hetkellä yli 2000 ihmistä ympäri maailman. Olemme erikoistuneet finanssialan tuotteiden myyntiin ja asiakassuhteiden hoitoon. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kova halu tehdä tulosta ja kehittyä finanssialan osaajaksi. Puuttuvan työkokemuksen voit korvata raudanlujalla asenteella, mutta aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä myyntityöstä ja call center -maailmasta katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Me tarjoamme:

  • Ehdottoman pätevää myynti- ja finanssialan koulutusta
  • Kiinteän palkan 1700€ / kk + erittäin motivoivan palkkiojärjestelmän
  • Työvälineet ja mahdollisuuden fantastiseen uraan finanssialalla
  • Kilpailuja + palkintoja
  • Mahtavat työkaverit

Meillä pääset osaksi mahtavaa, kansainvälistä työyhteisöä ja tulet saamaan kaiken tuen päästäksesi tavoitteisiisi. Me uskomme, että mitä enemmän ja paremmin tekee työnsä, sitä enemmän ansaitsee - sen vuoksi meillä ei ole minkäänlaista palkkakattoa!

Meillä opit vahvat perusteet finanssituotteiden myymisestä samalla, kun hankit itsellesi valtavan kokemuksen maailman finanssimarkkinoista. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa itsellesi pitkä ja monipuolinen ura konsernimme sisällä.

Oletko SINÄ meidän SEURAAVA TÄHTI? Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr@fheoy.com tai soita 044-973 9950 / Toni.