(Poistunut julkaisusta)

Financial Planning & Analysis Manager - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Otis Elevator Company on maailman suurin hissiyhtiö. Elisha Otis, turvallisen hissin keksijä, perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten. Nykyään Otis tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan yli 200 maassa ja huoltaa yli 2 miljoonaa hissiä ja liukuporrasta maailmanlaajuisesti. Otis Oy vastaa Suomessa ja Baltiassa hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnistä, asennuksesta, modernisoinnista ja huollosta. Suomessa työskentelee noin 135 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Lisätiedot otis.com ja Twitter @OtisElevatorCo.

Mikäli motivoidut dynaamisessa, nopeatempoisessa ympäristössä ja etsit mahdollisuutta kehittää ammattitaitoasi, meillä on sinulle loistava tilaisuus! Etsimme Otikselle motivoitunutta, analyyttistä ja itsenäistä ammattilaista liittymään heidän taloushallinnon tiimiinsä.
FP&A rooli sisältää talouden suunnittelua ja analysointia Suomen ja Baltian liiketoimintojemme osalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta kokemusta kansainvälisestä yrityksestä dynaamisella liiketoiminta-alueella ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen taloudelliseen menestykseen. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti ja työsopimus tullaan solmimaan toistaiseksi voimassa olevana suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Eilakaisla vastaa rekrytointiprosessista yhdessä Otiksen HR:n kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • projektiliiketoiminnan taloudellinen hallinta
  • huoltoportfolion taloudellinen hallinta
  • talousraportointi ja kuukausittaiset sekä vuosittaiset taloudelliset ennusteet
  • prosessikehitys
  • taloudelliset analyysit sekä analyysimateriaalin tuottaminen
  • auditoinneissa avustaminen

Toivomme hakijalta

  • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Excel, HFM sekä JDE osaamista
  • vähintään 3 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • joustavuutta, paineensietokykyä, tarkkuutta sekä vahvoja organisointitaitoja
 
Lisätietoja hakuun liittyen
Olisiko tässä seuraava askel urapolullesi?  Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla palvelupäällikkö Riikka Virtanen. Riikan tavoitat arkisin mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 547 tai sähköpostitse riikka.virtanen@eilakaisla.fi 
Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!