(Poistunut julkaisusta)

Financial Planner - Loiste Rahoitus Oy, Espoo/Kajaani
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020
Etsimme asiakkaallemme Loiste Rahoitus Oy:lle analyyttista ja kunnianhimoista taloussuunnittelijaa. Tehtävässä pääset työskentelemään sähkönsiirto-, kaukolämpö- ja sähkönmyynti sekä -tuotanto alan ammattilaisten kanssa ja hyödyntämään kokemustasi liiketoiminnan mallinnuksesta. Vastuu ja työnkuva tehtävässä on laaja ja kasvaa työsuhteen myötä. Lue alta lisää!
KUVAUS
Tehtävässä taustallasi on pieni taloushallinnon tiimi. Teet myös töitä työpareittain sisäisiin sidosryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Pääasiassa työssä toimit kuitenkin itsenäisesti vieden omaa osuuttasi eteenpäin liittyen liiketoimintojen mallinnukseen, investointilaskelmiin ja koko konsernin talousmallin kehittämiseen. Alun jälkeen pääset työskentelemään myös johdon raportoinnin ja riskienhallinnan parissa.
Tehtävässä saat paljon vastuuta ja sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen luottohenkilöksi omalla vastuualueellasi.

Tarjoamme


* Kiinnostavan ja vakaan työympäristön energia-alalla
* Itsenäisen työn ja paljon vastuuta

TYÖNKUVA

* Ylläpitää ja kehittää Loiste-konsernin liiketoimintojen talousmallia
* Mallintaa kehityshankkeiden investointilaskelmia ja niiden vaikutuksia koko konserniin
Lisäksi:
* Toteuttaa ja kehittää johdon raportointia
* Raportoida ja kehittää riskienhallintaa


Toivomme, että voimme hyödyntää osaamistasi liiketoimintojen mallintamisesta, sillä siihen liittyvät tehtävät, kuten talousmallin kehittäminen, investointilaskelmat ja tulevien kassavirtojen arvioiminen kuuluvat erityisesti sinun työtehtäviisi. Tämän lisäksi tulet saamaan vastuuta johdon raportoinnista ja riskienhallinnan tehtävistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Ylempi korkeakoulututkinto (esim. kauppatieteet tai tekninen ala)
* 2-5 vuoden kokemus liiketoimintaan liittyvästä mallintamisesta (esim. liiketoimintahankkeiden kehitys, investointilaskelmat)
* Ymmärrys tuloslaskelman, taseen ja rahoituslaskelman relaatioista
* MS Office-osaaminen
* Suomi ja englanti (hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummallakin kielellä)


Etsimämme henkilö on:


* Analyyttinen
* Sinnikäs
* Ongelmanratkaisukykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen, rekrytointi
* Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/vk
* Sijainti: Espoo / Kajaani
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Loiste Rahoitus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Loiste-konserni on suomalainen energiakonserni sadan vuoden kokemuksella. Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin energiaa ja tarjoamme heille parempaa arkea. Loiste Sähkönmyynti Oy on yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä ja meillä on Suomessa yli 200.000 asiakasta. Kajave Oy vastaa sähköverkkopalveluista Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella ja Loiste Lämpö Oy kaukolämmön myynnistä ja toimituksesta Kajaanissa. Vuonna 2019 koko konsernin liikevaihto oli 156 M ja investointimme 28 M. Loiste-konsernin omistavat Kajaanin kaupunki, Kanerva Energia Oy ja Sotkamon kunta.
Voit lukea lisää yrityksestä täältä: www.loiste.fi