(Poistunut julkaisusta)

Financial Officer My Lenderille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Haluatko päästä maailman näköalapaikalle ja toimia yhteistyössä kansainvälisten pääomasijoittajien ja investointipankkien kanssa? Oletko start-up henkinen tekijä, jolla on hyvä draivi päällä ja halu kehittyä kasvavan yrityksen mukana? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme My Lenderille Financial Officeria Helsingin keskustaan vuoden mittaiseen määräaikaiseen sijaisuuteen. Mikäli loistavat kasvumahdollisuudet rahoitusalan yhtiössä kiinnostavat, älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Financial Officerina työnkuvaasi kuuluu sijoittajaraportointi, raporttien rakentaminen itsenäisesti sekä johdat yhtiön kirjanpitoa tilitoimiston kanssa. Tämän lisäksi osallistut tehokkaiden ja standardoitavien raportointitapojen kehittämiseen. Raportoinnin lisäksi tehtäviisi kuuluu business-analyysien, ennusteiden ja katelaskelmien teko päätöksen teon tueksi. Tulet toimimaan yhtiön johtoryhmässä taloushallinnon edustajana toimitusjohtajan ja operatiivisen puolen edustajan rinnalla. Toimit tiivisti yhteistyössä JZ Internationalin kanssa ja matkustat välillä heidän Lontoon toimipisteeseensä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu:


* sijoittajaraportointi ja raporttien rakentaminen itsenäisesti
* tehokkaiden ja standardoitavien raportointitapojen kehittäminen
* business-analyysien ja ennusteiden tekeminen sekä katelaskelmat
* yhtiön johtoryhmässä taloushallinnon edustajana toimiminen


Tämä tehtävä tarjoaa loistavan paikan päästä näkemään ja osallistumaan kasvavan rahoitusalan yhtiön toimintaan. Pääset osaksi innokasta porukkaa, jossa tekemisen meininki ei lopu!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta, esimerkiksi rahoituksen- ja taloushallinon opinnot katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista rahoitusalan tai taloushallinnon kokemusta noin kolmen vuoden ajalta. Ideaalihakijallamme on kokemusta esimerkiksi talouspuolen suunnittelusta ja raportoinnista tai Controllerina toimimisesta. Etsimämme henkilö on dynaaminen ja aktiivinen henkilö, joka ei jää lepäämään laakereillaan vaan tuo rohkeasti kehitysideoita esiin ja tarttuu toimeen. Viihdyt rennossa ja epämuodollisessa työyhteisössä, mutta olet työotteeltasi tarkka. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutausta (rahoitus/taloushallinto)
* vähintään kolme vuotta relevanttia työkokemusta rahoitusalalta/taloushallinnosta
* dynaaminen ja aktiivinen luonne
* nälkä kehittyä
* hyvät vuorovaikutustaidot ja rento tekemisen meininki
* tarkka ja huolellinen työote
* sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta pääomasijoittamisesta tai finanssimaailman Compliance:sta.

Muuta tietoa


* Aloitus: 1.9.2020
* Kesto: 1.9.2021 asti (kyseessä sijaisuus)
* Sijainti: Helsinki (keskusta)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä My Lender Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoituspalveluja kuluttaja-asiakkaille. Yhtiö tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 30 000 euroon saakka nopeasti ja mutkattomasti verkkopalvelun kautta. Vuonna 2015 perustettu yhtiö tekee yhteistyötä JZ Internationalin ja kansainvälisten rahoittajapankkien kanssa.