(Poistunut julkaisusta)

Financial Controlleria / Pääkirjanpitäjää
Ojala Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Tehtävässä vastaat Suomen yhtiön kirjanpidosta, rahaliikenteestä, veroasioista sekä konsernin tilinpäätöksestä. Vastaat ulkoisesta laskennasta kokonaisuudessaan yhdessä tiimisi kanssa, kehittäen samalla prosesseja ja järjestelmiä IT-osaston sekä esimiehesi tuella. Toimit myös yhteistyössä konsernin ulkomaisen tytäryhtiön taloushallinto-osaston kanssa ja tarvittaessa ohjeistat heitä. Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.


Onnistuaksesi tehtävässä, olet itsenäisesti vastuuta ottava tiimipelaaja, joka työskentelee huolellisesti ja järjestelmällisesti. Tavoitteesi on jatkuvasti kehittää, niin itseäsi, kuin taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja kokemusta kirjanpidon vaativista tehtävistä sekä tilinpäätöksistä. Pystyt viestimään suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
 
Eduksi katsotaan kokemus

  • ERP- ja muista taloushallinnon järjestelmistä (esim. Digia Enterprise, Basware, Kasper),
  • konsernitilinpäätöksestä,
  • tuotantoympäristöstä ja
  • sujuvasta Excel-osaamisesta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän, sekä mukavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen.

Hakemukset tehtävään tulee lähettää palkkatoiveineen HR-Päällikkö Hannu Hosiolle (hannu.hosio@ojalagroup.com) viimeistään su 27.05.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja, Toni Kehusmaa   040 7300 230, 21.05.2018 klo 14-17 välisenä aikana.

 

 

Hakemukset tehtävään tulee lähettää palkkatoiveineen HR-Päällikkö Hannu Hosiolle (hannu.hosio@ojalagroup.com) viimeistään su 27.05.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja, Toni Kehusmaa 21.05.2018 klo 14-17 välisenä aikana.