Financial Controller
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Oletko sinä etsimämme osaava ulkoisen laskennan ammattilainen, jolla on itsenäinen ja aktiivinen ote sekä halu tukea liiketoimintaa ja tulevaisuuden Fennian rakentumista? Innostaako sinua uudistuminen, mahdollisuus kehittää toimintamallejamme ja viedä muutoksia eteenpäin rohkeasti?

Etsimme nyt Financial Controlleria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan konsernin yhtiöiden tilinpäätösaikatauluista ja kirjanpitodatan validoinnista. Jos olet ratkaisukeskeinen ja kokenut laskenta-ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö.

Financial Controller

Työskentelet osana Ulkoinen laskenta ja kassapalvelut -tiimiämme, jossa kollegoinasi on osaavia pääkirjanpitäjiä ja asiantuntijoita. Financial Controller varmistaa Fennia-konsernin yhtiöiden tilinpäätösprosessien sujuvuuden ja työskentelee yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös konsernin laskentaan liittyvissä kysymyksissä neuvonta, veroasiat sekä solvenssi- ja viranomaisraportointi. Olet myös vahvasti mukana kehitysprojekteissa ja konsernitilinpäätöksen laadinnassa.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus vaativista laskennan tehtävistä sekä tämän kokemuksen mukanaan tuomaa näkemystä. Finanssialan sekä sijoitusinstrumenttien tuntemus katsotaan eduksi, samoin projektikokemus. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tavoitteellinen ote työskentelyyn. Tunnistat kehityskohteita ja viet asioita eteenpäin oma-aloitteisesti, positiivisella asenteella.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoamme aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Laskentajohtaja Betty Krigsman, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ke 16.6.2021 klo 14-16, ke 23.6.2021. klo 14-16 ja ma 12.7.2021 klo 10-12 numerosta 045 657 7724.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään ke 21.7.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot