Financial Controller
Colliers International Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kokenutta Financial Controlleria osaksi 70 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa.

Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa. Työ tarjoaa mahdollisuuden oppia koko ajan uutta monipuolisessa talouspalveluiden tehtäväkentässä yhdessä tiimimme kanssa ja ollessamme mukana asiakkaidemme yritysjärjestelyissä ja muutoksissa.

Financial controllerina vastaat nimettyjen asiakkaidemme kiinteistöportfolioiden kirjanpidosta ja konsernilaskennasta. Työssäsi sinua tukevat kirjanpitäjät ja koko Colliersin talousorganisaatio. Tehtäviisi kuuluu sekä kuukausittaisesta kirjanpidosta vastaaminen, talousraportointi että tilinpäätöksistä ja konsernitilinpäätöksistä vastaaminen yhdessä Colliersin asiakkuustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta ulkoisesta laskennasta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan, Baswaren ja Clausion FPM:n käyttökokemusta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit ammattimaisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on lisäetu.

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 28.2.2021. Odotamme innolla saada tietää sinusta lisää!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä Erja Takalaan, puh. 050 091 2091 tai erja.takala@colliers.com.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot