(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL CONTROLLER
Instru Optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Tarjolla on asiantuntijarooli, jossa energisesti mutta tehokkaasti kehität ulkoisen laskennan prosesseja ja järjestelmiä.

Toimit Instru Optiikka Oy:ssa taloushallinnon ulkoisen laskennan tiimissä (yht. kuusi henkilöä) senioritason asiantuntijatehtävissä. Olet avainhenkilönä ulkoisen laskennan organisaatiossa ja vastaat aktiivisella otteella taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittämisestä sekä IFRS- ja FAS-raportointiin liittyvistä vastuista. Tulet toimimaan Navision toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijana talouden prosessien osalta. Raportoit Finance Managerille ja päätoimipaikkasi sijaitsee Espoon Leppävaarassa uusissa tiloissa.

Tehtävät ja vastuualueet:
• Osallistut keskeisessä roolissa taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehitystyöhön Finance Managerin ohjauksessa. 
• Lisäksi tehtäviäsi ovat FAS- ja IFRS-raportoinnin analyysit ja seuranta, FAS- ja IFRS-raportoinnin tehtävät ja FAS-tilinpäätöksen laadinta.
• Roolisi sisältää myös jonkin verran rutiininomaisia tehtäviä ja toimit myös pääkirjanpitäjän varahenkilönä.
• Sinulla on myös Navision toiminnanohjausjärjestelmän avainrooli talouden näkökulmasta.
• Toki vastuualueita voidaan muokata myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti mahdollisuuksien mukaan.

Taustasi:
• Koulutustausta KTM (laskentatoimi) tai tradenomi (taloushallinto) 
• Työkokemus vähintään 3-5 vuotta, mielellään vastaavan kaltaisista tehtävistä (kirjanpitokokemus sekä kokemus talouden prosessien ja järjestelmien kehittämisestä tärkeintä)
• Hyvä FAS osaaminen, IFRS perusteet tai syvempi osaaminen katsotaan eduksi
• Oma-aloitteisuus, proaktiivisuus, kyky itsenäiseen työhön ja vastuunottoon, erinomaiset yhteistyötaidot, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintä suomeksi ja englanniksi, hyvät Excel-taidot

 

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko ulkoisen laskennan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-15822) viimeistään 14.2.2021.