(Poistunut julkaisusta)

FINANCIAL CONTROLLER
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Kansainvälinen johtava tietotekniikkaratkaisujen toimittaja kasvaa Suomessa ja hakee uuteen muotoutumassa olevaan sisäiseen palveluyksikköön pk-seudulle

FINANCIAL CONTROLLERIA

Tulet olemaan tärkeässä roolissa rakentamassa uutta tiimiämme, joka vastaa Suomen yhtiöiden ulkoisesta laskennasta ja konserniraportoinnista.  Kolmen yhtiön liikevaihto on nyt yhteensä 21M€, ja konsernilla on Suomessa 170 työntekijää. 
Alkuvaiheessa vastaat yhden yhtiön kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja kuukausiraportoinnista. Samalla pääset osallistumaan vahvasti kansainvälisen IT-talon toimintaan ja kasvamaan itse tehtävissäsi.  Suomen yhtiöiden lukumäärän lisääntyessä tehtävänkuvasi laajenee uusilla yhtiöillä ja/tai kehitysvastuilla. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua taloushallintojärjestelmän käyttöönottoprojektiin keväällä 2021.        

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu monipuolinen osaaminen kirjanpidosta sekä mielellään tuntemusta kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Financial controllerimme kommunikoi sujuvasti englannin kielellä. Olet vastuuntuntoinen, tarkka ja mukaudut raportointiaikatauluihin. Osaat tehdä rutiinit sujuviksi, minkä kautta voit ohjata aikaasi muihin tehtäviin. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja valmius omaksua uudet toimintamallit.           

Jätä hakemuksesi ja CV:si 04.12.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puhelin 050-4348140.