Financial Controller
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Hei Financial Controller!

Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Etsimme nyt Financial Controlleria taloustiimiimme

Vastuualueenasi on varmistaa, että meillä on sopivin mahdollinen tieto käytettävissämme liiketoiminnan tulokselliseen johtamiseen ja pitää huoli siitä, että muut raportointivelvoitteet täyttyvät. Controllerin monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu talouden seuranta, varmistaa liiketoiminnan johtamisen kannalta tärkeiden asioiden oikeellisuus, sekä toimia tiedolla johtamisen kehittämisen saralla. Käynnistät ja viet läpi prosessikehityksen ja tiedolla johtamisen hankkeita, mutta vastuullasi on myös taloushallinnon juoksevia rutiinitehtäviä.

Sinulla on vahvat aikaisemmat näytöt tiedolla johtamisen suunnittelusta ja toteuttamisesta, sekä hyvä ymmärrys talouden seurannasta palveluliiketoiminnassa. Osaavana, tarkkana ja analyyttisenä henkilönä pystyt löytämään informaation keskeltä merkityksellistä tietoa ja viestimään ja auttamaan muita tiedon avulla.

Sinulla on loistavat edellytykset tehtävään, kun sinulla on

  • Tehtävää tukeva kaupallinen koulutus esim. KTM
  • vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • osaamista budjetoinnista, ennusteiden laatimisesta, sekä raporttien ja analyysien tekemisestä
  • kokemusta erilaisista BI-ratkaisuista ja tiedon varastoinnista, Power BI osaaminen katsotaan eduksi
  • hallussasi Microsoft Office – ohjelmat, erityisesti Excel-laskennat
  • analyyttisyyttä, tarkkuutta ja systemaattisuutta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • oma-aloitteinen, energinen ja tavoitteellinen ote työhön
  • uteliaisuutta, kehityshenkisyyttä ja jano oppia uutta
  • taito viestiä kirjallisesti sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kehittymisestä ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Ylläpidämme työn iloa tukemalla runsaasti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme erilaisia yhteisiä hyvinvointi- ja virkistystapahtumia.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Oskari Gestrin: 050 339 3325 tai oskari.gestrin@castren.fi

 

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot