(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme työkaveriksi Financial Controlleria DNA:n Talouden ohjaus ja liiketoiminnan tuki -yksikköömme.

Financial Controllerina työskentelet konsernilaskennan parissa ja osallistut raportointiin emoyhtiölle Norjaan. Vastuullasi ovat IFRS-kirjaukset ja -konsolidoinnit ja osallistut myös IFRS-standardien käytännön soveltamiseen sekä olet luonnollisesti mukana kuukauden päätöksen täsmäytyksissä ja analysoinnissa. Tehtäväalueesi on osittain räätälöitävissä ja voi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sisältää myös verotukseen, kassavirtaan ja/tai käyttöpääoman hallintaan liittyviä tehtäviä. Tuot oman panoksesi myös taloushallinnon järjestelmien kehitykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta mielellään kansainvälisessä ympäristössä. Olet konsernilaskennan osaaja ja tunnet hyvin FAS- ja IFRS-käytännöt. Hyperion- ja Wintime-järjestelmien osaaminen on eduksi. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa itseohjautuvuutta, analyyttista näkemystä ja kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä sekä vaihtuvissa tilanteissa. Pääset toimimaan itsenäisesti ja kehittämään toimintaa sekä olemaan mukana monissa kiinnostavissa projekteissa. Työskentely suuressa konsernissa tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Tehtävässä työskennellään tiiviissä yhteistyössä osaavan taloustiimin kanssa Suomessa ja Norjassa.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae alla olevan hakulinkin kautta 30.10.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa Group Financial Controller Nea Syrjänen puh. 044 044 2016 nea.syrjanen@dna.fi, parhaiten tavoitettavissa To 15.10. Klo 10-12 ja Ma 19.10. Klo 13-16.