(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Helsingin toimistollemme suurten asiakkaiden yksikköömme

Financial Controller

vastaamaan asiakkaillemme tuotettavista kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista yhdessä muun asiakastiimin kanssa. Financial controllerina pääset näköalapaikalle hyödyntämään ja vahvistamaan kokemustasi moninaisista taloushallinnon erityiskysymyksistä sekä kehittämään asiakkaidemme taloushallinnon prosessien automaatiota. Tiimin työtehtävät koostuvat

  • päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä
  • päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa
  • kuukausiraportoinnista yhtiön johdolle, hallitukselle ja sidosryhmille
  • erillisyhtiöiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadinnasta
  • sisäisestä laskennasta
  • kassaennusteista
  • verotukseen liittyvistä tehtävistä 
  • taloushallinnon asiantuntijatehtävistä

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi useamman vuoden ajalta kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöksen laadinnasta sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. Tehtävä on muokattavissa valittavan henkilön kokemuksen ja toiveiden mukaan. 

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tutustu yksikköömme!

Suurten asiakkaiden yksikkömme koostuu viidestäkymmenestä seitsemässä tiimissä työskentelevästä taloushallinnon huippuosaajasta. Joukkueemme on sekoitus vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä. Olemme saumaton osa asiakasyritystemme talousosastoa ja autamme työllämme talousjohtajia keskittymään yrityksen taloudelliseen päätöksentekoon. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti hyvästä laadusta ja aktiivisesta kommunikoinnista. Meillä on loistava yhteishenki: tuemme toinen toistamme ja viihdymme hyvin yhdessä. Koko joukkue toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Sari Lindéniltä, p. 040 356 0450. Viimeinen hakupäivä on maanantai 21.9.2020.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter