(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kokenutta Financial Controlleria osaksi 70 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa. Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa. Tarjoamme mahdollisuuden oppia koko ajan uutta monipuolisessa talouspalveluiden tehtäväkentässä, esim. asiakkaidemme yritysjärjestelyistä ja muutoksista, yhdessä loistavan tiimimme kanssa.

Financial controllerina vastaat nimettyjen asiakkaidemme portfolioiden talouden johtamisesta. Työssäsi sinua tukevat kirjanpitäjät ja muu Colliersin talousorganisaatio. Tehtäviisi kuuluu sekä kuukausittainen talousraportointi asiakkaillemme että heidän tilinpäätöksistä, konsernitilinpäätöksistä, omistajaraportoinnista ja budjetointi- ja ennusteprosesseista vastaaminen yhdessä Colliersin asiakkuustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta ulkoisesta laskennasta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan, Baswaren ja Clausion FPM:n käyttökokemusta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit ammattimaisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on lisäetu.

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, jätä hakemuksesi pikimmiten, mutta viimeistään 31.7.2020. Lisätietoja antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 050 091 2091.