(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haluatko olla pienen yhtiön suuri palanen? Etsimme nyt Taloushallinnon yksikköömme joukkueen täydennystä, kun haussa on

Financial Controller

Tulet vastaamaan Pohjantähden ja siihen kuuluvien tytäryhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, kuukausi-, osavuosi- ja vuositilinpäätösten laadinnasta sekä verotukseen liittyvistä asioista. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja it-järjestelmiä, ja haluamme asiantuntemuksesi näkyvän myös näissä projekteissa. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muun taloustiimin ja liiketoimintojen kanssa.

Tehtävässä menestymisen kannalta tarpeen on soveltuva kaupallinen koulutus (KTM tai vastaava) ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, kokemusta konsernitilinpäätöksen laadinnasta sekä kirjanpito- ja verolakien sekä hyvän kirjanpitotavan osaamista. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja pysyt aikatauluissa. Koet tärkeänä kehittää toimintaa ja työtapoja, ja kiinnostuksesi ulottuu myös järjestelmien ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Hallitset taloushallinnon ja MS Officen työkalut hyvin. Kokemus taloushallinnon ohjelmista mm. Sonet, Rondo, OpusCapita, Power BI on tehtävässä eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen taito sekä vakuutusalankokemus ovat eduksi. Positiivinen ja asiakaslähtöinen ajattelu, itsenäinen työote sekä sujuva viestintä ja tiimityöskentelytaidot edistävät tuloksellisuutta tässä työssä. Tehtävä edellyttää työskentelyä Hämeenlinnan pääkonttorilla työn sitä vaatiessa osalla viikoista enemmän, muutoin hyvät mahdollisuudet etätyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa sekä rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaija Riipinen, kaija.riipinen@pohjantahti.fi.


Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 31.5.2020 tämän linkin kautta. Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukauden ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta!

Ai, mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö.