(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Haemme Helsingin kansainvälisten asiakkuuksien yksikköömme kasvun tueksi

Financial Controlleria

vastaamaan kansainvälisten asiakasyritystemme laskentatoimeen ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista sekä osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Työtehtäviin kuuluu mm.

  • taloushallinnon vaativia asiantuntijatehtäviä
  • tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa
  • päivittäisiä taloushallinnon tehtäviä
  • kuukausiraportointia yhtiön johdolle, hallitukselle ja sidosryhmille
  • tilinpäätösten laadintaa
  • verotukseen liittyviä tehtäviä 

Tehtävä on muokattavissa valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan (esim. kauppatieteiden maisteri) lisäksi 3-5 vuoden kokemus monipuolisista kirjanpitotehtävistä sekä sujuva englannin kielen taito. Eduksi katsomme SAP-osaamisen ja ruotsin kielen taidon. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee hyvän perehdytyksen, kehittävän asiakastyön ja laajan asiantuntijaverkostomme tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveiset yksiköstämme

Kansainvälinen yksikkömme on moninainen 24 asiantuntijan ryhmä - miehiä ja naisia, eri-ikäisiä ja erilaisia persoonia. Työskentelemme aidosti kansainvälisessä ympäristössä, monipuolisten kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Vaativat työtehtävämme mahdollistavat oppimisen ja kehittymisen.

Meillä on poikkeuksellisen hieno organisaatiokulttuuri - matala hierarkia, keskusteleva ilmapiiri ja pitkät, yli 40 vuoden taakse ulottuvat juuret. Olemme vahvasti sitoutuneet työhömme ja työyhteisöömme. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen työhön ja vastuuseen, mutta myös autamme toinen toisiamme. Koko yksikkö toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Sillanpää perjantaina 21.2. kello 13-15, p. 050 364 51 72. Viimeinen hakupäivä on 3.3.2020.

 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Accounting -liiketoiminnassamme? Lue blogista Heidin ja Liisan tarinat tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter