(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Poolia Suomi Oy / EMU

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

EMU

EMU on enemmän kuin kirjanpitäjä, muutakin kuin tilitoimisto. Yhdistämme modernilla tavalla tuotetut taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelut monipuoliseen valikoimaan neuvonta- ja lakitukipalveluita. Olemme kasvuyritysten tärkein talouskumppani.

Esittely

Kasvuyritysten tärkein talouskumppani-asiakkaamme EMU etsii kauttamme osaavaan taloustiiminsä vahvistuksesi ammattitaitoista

FINANCIAL CONTROLLERia

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Hietalahteen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Financial Controllerina (pääkirjanpitäjänä) vastaat EMUn kansainvälisen asiakkaan emoyhtiön pääkirjanpidosta. Työtehtäviisi kuuluvat kuukausittaiset kirjanpitokauden sulkemiseen liittyvät tehtävät ja viranomaisraportointi konsernitilinpäätöksineen. Lisäksi autat kehittämään asiakkaan taloushallintoprosesseja tukemaan liiketoiminnalle määriteltyjä tavoitteita. Tehtävässä neuvot ja ohjeistat aktiivisesti myös muita emulaisia. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää työnkuvaasi erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallintoon painottuvaa koulutusta, yli viiden vuoden kokemusta kirjanpidosta ja konsernilaskennasta sekä kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä, esim. SAP/NetSuite. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannin kielellä kansainvälisessä ympäristössä. IFRS tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä verotuksesta luetaan eduksesi.

Työntekijänä olet joustava, oma-aloitteinen, ennakkoluuloton sekä huumorilla varustettu kehitys- ja asiakaspalveluhenkinen tiimin jäsen.

Edut

EMU on reilu työnantaja, joka tarjoaa sinulle rennon työyhteisön, jossa jokainen yli 70 emulaisesta saa olla aidosti oma itsensä. Lisäksi pääset nauttimaan kannustavista eduista; mm. lounas-, työmatka- ja virike-etu, työnantajan tukema hieronta, kattava terveydenhuolto, joustavat työajat, monipuoliset työvälineet sekä etätyömahdollisuus.

Lisätiedot

Haethan tehtävää heti hakuohjeiden mukaan ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi sekä kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta uudeksi emulaiseksi!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter