(Poistunut julkaisusta)

Financial Controller
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.   

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt

Financial Controlleria

ulkoisen laskennan tehtäviin kansainväliselle osastollemme. Tehtävässä vastaat kansainvälisten asiakasyritysten laskentatoimeen ja raportointiin liittyvistä toimeksiannoista sekä osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Työnkuvaa ja tehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta, että olet suorittanut soveltuvan tutkinnon (esim. kauppatieteiden maisteri tai tradenomi) laskenta pääaineenasi, ja sinulla on osaamista kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, raportoinnista tai tilintarkastuksesta. Työkokemuksesi ulkoisen laskennan tehtävistä on noin 3-5 vuotta. Käytät työssäsi sujuvasti yleisimpiä taloushallinnon järjestelmiä ja Exceliä. SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Kansainvälisen toimintaympäristömme vuoksi edellytämme, että työskentelet sujuvasti englannin, ruotsin ja suomen kielillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja hyödyntää osaamistasi mielenkiintoisten, monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien parissa viihtyisässä työympäristössä Helsingin ydinkeskustassa. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen moderneilla verkko-oppimisen työkaluilla. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille avainasemassa ja pidämme siitä huolta mm. työajan joustojen, kattavan työterveyshuollon ja monipuolisten työsuhde-etujen muodossa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään viimeistään elokuussa.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään 7.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Järvinen arkipäivinä kello 9 – 11 ja 13 - 15, puh. 043 8244 870.